Logotip de Adolescents.cat

Aquestes coses estan fent que autosabotejis la teva relació

per Redacció, el 14 d'octubre de 2022 a les 06:00
En tota relació sorgeixen conflictes. És natural i no pots fer-hi res per evitar-ho. Però sovint t'autosabotejes a tu mateix/a i dones lloc a conflictes que es podrien haver evitat si haguessis gestionat millor la situació. Des de Poosh han elaborat una llista de les accions d'autosabotatje més comunes:

 


Aquestes són les conductes més comunes, però hi ha altres maneres d'autosabotejar la teva relació com: dir petites mentides a la teva parella per sortir-te'n amb la teva, distanciar-te perquè et sents insegur/a, la passivo-agressivitat amb què reacciones cada cop que fa una cosa diferent de com esperaves i les discussions que comences per WhatsApp.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: