Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els tipus d'anell pel penis que existeixen i com s'utilitzen

per Redacció, el 12 d'octubre de 2022 a les 06:00
Cada dia són més les persones que opten per introduir joguines a les seves relacions sexuals i així obtenir sensacions noves. Avui us parlarem de l'anell pel penis, que ajuda a tenir ereccions més duradores i potents. Vols saber com s'utilitza?

La funció principal de l'anell és provocar i mantenir una erecció més potent durant la relació sexual. Això s'aconsegueix aplicant pressió i prement aquesta zona per augmentar el flux sanguini. Ho pot utilitzar tothom, però són molt útils per quan les ereccions no duren tot el que es desitjaria.

Hi ha anells per principiants i per experts. Segons el tipus que escollis l'hauràs d'ajustar d'una manera o d'una altra. Tot i això, la finalitat és la mateixa: aguantar l'erecció i mantenir la sang als teus cossos cavernosos. Per tal d'introduir-lo, caldrà que abans lubriquis el penis o et posis el preservatiu. Un cop fer aquest cas, només l'hauràs de fer lliscar pel penis fins a l'alçada dels testicles, que han de quedar per darrere.

Si utilitzades diversos anells durant l'erecció, pots col·locar-los a zones estratègiques del penis com darrere els testicles, abans del gland... Es tracta de trobar el punt que et funciona. Això sí, és molt important no utilitzar-los durant més de 20 minuts, ja que és possible que et facis mal a la zona. I, un cop te'l treguis, hauràs d'esperar mínim 30 minuts per tornar-lo a posar.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: