Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
Ens vam conèixer l'any passat a la carrera, els dos estudiem a la UAB i fa un any que estic molt pillada de tu. Ets ros, ulls blaus, i un dels més intel·ligents i aplicats de classe, per això m'agradaria que t'adonessis del que sento per tu. Sé que faríem una parella de lokos.

Noia, 17 anys
Portem anant a la mateixa classe des de 3r de l'eso, des de llavors ja em moles. A 4t tu vas tenir novia, i em vaig oblidar de tu, perquè em vaig pillar d'un altre el qual és el meu ex. A dia d'avui els dos estem solters, i per molt que m'ajuntis amb altres, qui em mola ets tu. Aquest curs hem parlat, i hem tingut les nostres converses a través del mòbil, em vas fer creure una cosa la qual no ha sigut, és a dir, vas jugar amb mi. Tot i saber el que em vas fer, encara em moles, i quan parlem a la classe no et sé veure com un simple amic.

Noi, 19 anys
Segurament no llegeixis això, però tant de bo si... Coincidim sovint al tren d'abans de les 21 h, l'agafem a Girona direcció Barcelona. Tu ets morena i portes olleres... Jo soc una mica més alt que tu i també sóc moreno. Em moro de ganes de parlar-te cada dia que et veig, però la meva vergonya no em deixa...

Noia, 13 anys
En vam conèixer a Maçanet de la Selva, en un Eduro/Enduret. Vam connectar bastant, però el temps i la distància ens va superar. Ara no ens parlem i dubto que ens en recordem diàriament l'un de l'altre. Tot i això, si mai volguéssim reprendre allò que va sorgir, ens podríem enviar un missatge per Instagram. El teu nom comença per V i el meu per J. Si llegeixes això, envia'm un missatge!

Noia, 16 anys
Vas al meu institut, però ets un any més gran que jo. Tu vas a 2n de batxi i jo a 1r. Tenim les taquilles a prop i hem parlat alguna vegada. Ets molt amic d'una amiga meva que va al teu curs també. M'agradaria que ens coneguéssim més.

Noia, 17 anys
Ens vam conèixer l'altre dia a la festa d'aniversari d'un amic a les franqueses. Em vas cridar l'atenció i després ens vam quedar parlant una estona tu, jo i el teu germà. Ara només vull que ens tornem a trobar, em vas acceptar a Insta, però no hem arribat a parlar. Tu estudies el primer any de carrera a la UB, el meu nom comença per M i el teu per J. Si llegeixes això obre'm.

Noia, 14 anys
Anem al mateix insti i els pares sempre havien sigut amics, des de sempre que m'havies semblat guapet, però aquest estiu m'he estat fixant més en tu i m'encantes. Tens un any més que jo i a l'hora del pati sempre t'estem mirant amb les meves amigues. Tu ets bastant moreno i tens un estil increïble. L'altre dia et vaig deixar 2 € per comprar xurros de xocolata blanca, si saps qui sóc obrem.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: