Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 8 i 9 d'octubre

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

RIES
Potser penses que la sort t'ha donat l'esquena, però pot succeir una cosa inesperada que t'ajudi a veure la vida de forma més positiva. Aquest cap de setmana ningú et podrà prendre el carisma i poder de seducció que desperta la teva persona. Saps que les coses bones es couen a poc a poc, aquests dies és el moment de fer petits gestos que t’aproparan al teu objectiu. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
La Lluna t'aporta l'empenta que necessites. Augmentaràs la teva intuïció i captaràs al vol el que senten els altres. Aquest cap de setmana t'esperen triomfs ben merescuts! No dubtis en dir la teva, et toca ser més decidit i donar la cara per les coses en què creus. Això et farà més interessant i atractiu. Moment de la sort: diumenge al matí

BESSONS
Aquest cap de setmana és un moment excel·lent per fer algun canvi en la teva vida que et permeti fugir de la rutina. La sort et somriu en l'amor! Dedica alguna estona a les tasques que tens pendents i t'estressen... així la setmana que ve, començaràs la setmana molt millor i potser amb alguna novetat positiva! Momenent de la sort: diumenge a la nit.

CRANC
Aquest cap de setmana deixa't portar pel que sents perquè aflori aquesta màgia tan especial que tant atrau els altres... enamoraràs més que mai! Hauràs de prendre una decisió valenta, escolta a un dels teus millors amics que és expert en temes relacionats amb la psicologia o el coaching, i després avança pel camí que et porti directament al teu destí. Moment de la sort: diumenge a la nit.

LLEÓ
Aquest cap de setmana la teva vida social serà molt intensa. Estaràs molt comunicatiu i amb un toc misteriós que et farà irresistible. Això sí, vés amb compte amb les paraules, perquè parlar massa et pot jugar una mala passada. Ajuda a un amic que ho necessita. Energia molt positiva amb Capricorn. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Tens una poderosa càrrega d'energia que et farà invencible. Aquest cap de setmana oblida't de les pressions i dedica't a fer allò que anheles, no et penediràs. La Lluna farà que mostris el teu costat més sensible i serviràs de molta ajuda a una persona que t'importa molt i et necessita. Busca algun moment per estar sol i desconnectar. Moment de la sort: diumenge al matí.

BALANÇA
La Lluna  afavoreix l'inici d'alguna cosa nova en la teva vida. Estigues atent als senyals que t'envia l'univers. Gaudeixes d'un encant molt especial i la teva actitud davant la vida cada cop és més positiva. Aquest cap de setmana és un bon moment per trencar emocionalment amb aquelles relacions que et fan mal. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

ESCORPÍ
Sortirà a la llum tot el teu potencial i qualitats, i colliràs beneficis i èxits derivats del teu esforç i entrega. Tens un present ple de noves oportunitats. Sigues valent i decidit, molt aviat veuràs resultats. Aquest cap de setmana, una notícia inesperada en l'amor et farà feliç. Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Deixa't portar pels teus impulsos. Atreveix-te a donar un toc diferent a la teva vida que et permeti viure alguna cosa especial. Aprofita  aquest cap de setmana per passar temps a soles i pensar sobre el teu futur, ho necessites. Sort amb les relacions personals dissabte. Bones vibracions amb Peixos i Àries. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

CAPRICORN
Si estàs travessant moments difícils, els superaràs valentament i podràs iniciar una etapa nova. Prepara't per viure un cap de setmana molt especial, amb noves relacions que posaran una nota de color a la teva vida. Bones energies amb Taure i Lleó. Intenta passar més temps amb la teva família, els tens una mica descuidats i estan amoïnats per tu. Moment de la sort: dissabte al matí.

AQUARI
No pararàs de donar voltes a un mateix tema i una persona propera t’obrirà els ulls, ho veuràs tot molt clar. L'energia de la Lluna et condueix cap a l'èxit i t'ajuda a consolidar els teus projectes. Estaràs molt comprensiu i col·laborador amb els que tens a prop. Sort amb les relacions personals, especialment amb els les persones del teu mateix signe, els Aquari. Moment de la sort: diumenge al matí.

PEIXOS
Viuràs amb molta intensitat i et lliuraràs en tot el que facis. La Lluna afavoreix els estudis i la feina, aprofita la seva energia per encarar amb força aquests dies! Aquest cap de setmana també podràs aclarir dubtes que no et deixen descansar. No tot està perdut, has de ser més positiu i no lamentar-te tant. T'anirà bé veure pel·lícules d'humor! Necessites riure! Moment de la sort: dissabte a la tarda.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: