Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 d'octubre

per Redacció, el 7 d'octubre de 2022 a les 09:56
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui no serà fàcil comunicar-se amb tu perquè et mostraràs fred. Tindràs ganes d'aïllar-te i pensar en les teves coses. Realment, tenir moments per tu et convé perquè has d'aclarir idees. En l'amor, no estàs vivint el millor moment, però intenta relativitzar la situació i no donar-li més importància de la que es mereix.

TAURE
Tindràs un bon dia i et sentiràs especialment inspirat. Una il·lusió del passat retornarà a la teva vida després de molt de temps esperant-ho. Saps que aquesta vegada no pots deixar escapar l'oportunitat i no ho faràs. Molt bona connexió amb els Sagitari.

BESSONS
Avui la teva intuïció podria fer-te allunyar d'algú i faràs bé. Si el comportament d'aquella persona no et convenç, no tens per què acceptar-lo. Per què t'has d'adaptar sempre tu si ell/a mai cedeix? Sigues conseqüent amb el que sents i penses.

CRANC
Has decidit aïllar-te en el teu propi món perquè la realitat no t'agrada. T'han ferit i no et sents amb forces de tornar a patir per culpa d'algú. El cert, però, és que ara mateix necessites envoltar-te de persones que t'estimen per recuperar forces. No et tanquis. Un signe d'aire t'ajudarà molt.

LLEÓ
No t'agrada mostrar-te vulnerable i ensenyes sempre la teva millor cara. Últimament, però , notes que la tristesa no se'n va i això t'està afectant. Els alts i baixos amb algú que estimes t'estan passant factura i no pots fer com si res. Necessites afrontar els problemes de cara i parlar les coses.

VERGE
Avui les influències planetàries t'afavoriran i t'ajudaran a aconseguir els teus objectius. Tindràs sort en les relacions, sobretot en les amistats, i podràs enfortir certs vincles. En l'amor, tens certa por a obrir la porta a persones noves, però al final, les ganes pesaran més.

BALANÇA
Necessites temps per reflexionar i necessites fer-ho sense veus externes. Només escoltant-te a tu mateix podràs arribar a una conclusió que et convenci. Últimament, sents que tothom està intentant intervenir en la teva vida i això t'està allunyant de la teva essència. Prioritza't.

ESCORPÍ
Sents que hi ha algú que està pendent de tu, però et fa molta por fer el pas. Hi ha ferides que encara no s'han curat i no vols que se't tornin a obrir. Ves a poc a poc, però no et tanquis portes perquè després te'n podries penedir. Tindràs molta connexió amb els Aquari.

SAGITARI
Avui serà un dia de sorpreses positives que et conduiran a un canvi. Potser la teva vida agafarà un rumb que no esperaves, però això no té perquè ser dolent. Confia en tu mateix i en la teva capacitat d'adaptació. En l'amor, rebràs suport incondicional i això et farà sentir molt segur.

CAPRICORN
Avui et tocarà anar a poc a poc i revisar bé cada passa si no vols cometre errors. No ets una persona que faci les coses de pressa i corrent, però de vegades la impaciència et pot. En l'amor, et tocarà donar resposta a algú tot i no tenir les coses clares. Sigues sincer.

AQUARI
De vegades tendeixes a fer-te teus els problemes dels altres i avui serà un dia força estressant per culpa d'aquesta actitud. Has d'aprendre a agafar distància i a no implicar-te tant. Vigila amb els signes de foc perquè et poden posar obstacles.

PEIXOS
Algú amb qui començaves a confiar podria decebre't. En el fons, la teva intuïció ja sabia que alguna cosa no anava bé, però no li havies volgut fer cas. No et culpabilitzis i passa pàgina com més aviat millor si no et vols bloquejar. Un signe d'aire t'ajudarà a superar aquest moment.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: