Logotip de Adolescents.cat

Així és el compte secret de Rauw Alejandro

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 06:00
Rauw Alejandro té un compte secundari a Instagram que no tothom ha descobert encara. El compte és @elzorro, el sobrenom que se li ha posat: "Per allà em coneixen com a Rauw, Raulito, El Zorro o només Raul..." diu a la biografia del seu perfil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBUM 3 / 2022 (@elzorro)



En aquest compte comparteix els seus èxits professionals i també alguns moments viscut durant la creació de les seves cançons. Però no només això, sinó que també mostra els seus viatges en moto amb la Rosalía, la seva passió pel futbol i les seves inspiracions.


I no és l'únic que té un compte secundari, sinó que també podem trobar a la Rosalía al compte @holamotomami, el qua segurament ja coneixíeu. Aquí hi podem trobar fotos més íntimes de l'artista on ens postra alguns productes gastronòmics i ens apropa més al seu àlbum.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @holamotomami


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: