Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 6 d'octubre

per Redacció, el 6 d'octubre de 2022 a les 09:34
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Algú inesperat et farà retornar les ganes de començar un projecte que tenies abandonat. Dedica-li el temps que es mereix i centra't a dur-lo a terme. Si vols fer mil coses alhora pot ser que les acabis deixant totes de banda.

TAURE
No sempre ho pots controlar tot i avui una situació inesperada et posarà a prova. Intenta relaxar-te i deixar-te portar pel moment. Encara que no surti tot perfecte, el resultat et pot portar conseqüències positives.

BESSONS 
Avui et comentaran una informació de la qual no en tenies ni idea. Pensa't bé si vols saber més coses sobre aquest tema o no, perquè saps que, si investigues, poden aflorar sentiments no gaire agradables per a tu. 

CRANC
Avui podries tenir una discussió amb algú per culpa d'un tema d'organització. No vulguis tenir la raó perquè intentar imposar-te no et portarà enlloc. Si escoltes l'altra persona, et pots emportar un consell important. 

LLEÓ 
Avui, una persona amb qui no tens gaire relació, estarà molt amable amb tu arran d'un gest que vas tenir. Això et reconfortarà i et farà sentir amb més confiança. De vegades les bones accions tenen la seva recompensa. 

VERGE 
De vegades et costa delegar i prefereixes fer-ho tot tu. No demanar ajuda avui et pot passar factura. Has d'intentar no assumir més les responsabilitats dels altres o acabaràs barallat/da amb una persona que estimes molt, per culpa de l'estrès que estàs patint. 

BALANÇA 
Deixa de preocupar-te per temes sentimentals i deixa que passi el temps. Només així podràs obtenir la resposta que necessites. Avui estaràs especialment comunicatiu, aprofita-ho per expressar les teves preocupacions i desfogar-te. 

ESCORPÍ 
Ets una persona molt responsable i complidora i gràcies a això t'arribarà una oportunitat que et farà molta il·lusió. Dóna el millor de tu mateix/a i sortiràs guanyant. 

SAGITARI 
Avui tindràs l'oportunitat d'ampliar el teu cercle social. No et tanquis en banda i treu-te l'armadura que et sols posar quan coneixes gent nova. Un signe d'aigua, t'ajudarà a confiar més en els altres. 

CAPRICORN 
De vegades la culpa se't menja. Si t'has deixat emportar per certs impulsos i ara te'n penedeixes, demana perdó, dóna't una nova oportunitat i deixa de torturar-te. Ets prou fort/a per superar aquesta situació i ho saps. 

AQUARI 
Encara que no et resulti fàcil, deixa de reclamar la raó. Saps que aquella persona no admetrà el seu error, per tant, no perdis més el temps exigint-li unes disculpes que potser no arribaran. Diuen que de vegades una retirada a temps és una victòria. 

PEIXOS 
Deixa de banda certs prejudicis i aprendràs una lliçó molt més valuosa del que et penses. De vegades abaixar la guàrdia i deixar que noves persones entrin a la nostra vida, és necessari. 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: