Logotip de Adolescents.cat

La Rosalía, les seves preferències a l'hora de tenir sexe i altres confessions que ha fet la cantant

per Redacció, el 6 d'octubre de 2022 a les 06:00
El passat diumenge els fans de la Rosalía van tenir l'oportunitat de fer-li preguntes a través del seu Twitter, ja que ella mateixa els va animar a fer-ho.
 

El seu tweet es va omplir en poc temps de preguntes. Els seus fans tenien moltes preguntes per a l'artista i algunes d'elles molt curioses. La Rosalía no va dubtar a respondre les que li van semblar més interessants, entre les quals es trobava la següent pregunta: "Quina és la teva cançó preferida per follar?".

L'artista va haver de fer totalment sincera i confessar que no és capaç de mantenir relacions sexuals amb música. "No tinc sexe escoltant música, seria molt difícil per mi perquè m'estaria distraient amb melodies i rifs i no sé qué, tinc dèficit d'atenció". Tot i això, ha confessat que si hagués d'escollir una cançó seria "BWYRN" de Fantasyluv.
 
Aquestes són algunes de les preguntes més divertides que va respondre:
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: