Logotip de Adolescents.cat

Aquesta pastisseria de Barcelona té el millor croissant de l'Estat

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 06:00
La pastisseria Canal, de Barcelona, ha estat per tercera vegada la guanyadora del premi al millor croissant artesà de mantega d'Espanya, que organitza el Gremi de Pastisseria de Barcelona.

El seu croissant s'ha endut la màxima puntuació dels experts en diferents aspectes com el gust, l'alveolat, el fullat, el color, el format i l'acabat. També va guanyar les edicions del 2016 i el 2019, i el jurat els ha tornat a concedir el prestigiós guardó, valorat en 1.000 euros.


La pastisseria Canal va ser fundada l'any 1970 per Xavier Canal i actualment la dirigeix el seu nebot Lluís Estrada. Té dues botigues, una a Muntaner i l'altra a Calvet. L'encarregat de la pastisseria és en Toni Vera, que va començar a estudiar Química i va acabar formant-se durant cinc anys al Forn Bertran Mar, a més de Budó i Comes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El TOT Badalona, Montgat i Tiana (@totbadalona)



Segons explica Vera, el secret de l'elaboració d'aquest croissant és "actitud, amor i dedicació". I és que cada peça del croissant és una feina d'equip i es triga 48h a fer el croissant. El procés inclou la prefermentació, la laminació de les capes de mantega i massa i, finalment, la cocció.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: