Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 5 a l'11 d'octubre

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 09:23
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Hi ha algú que tens en el teu entorn pròxim que no et valora com et mereixes i saps que si no ho fa aviat, et perdrà per sempre. Potser és hora que donis un ultimàtum i siguis més concret/a amb el que vols. Consell: No esperis que les coses passin soles i fes tu el pas.

TAURE
Comença a fer petites passes, avança i no et frenis. Ha arribat el moment que deixis enrere els mals rotllos, sigues una mica més egoista i fes el que et ve de gust quan et ve de gust. Aquesta setmana brillaràs amb llum pròpia i tothom del teu voltant ho notarà. Dia de la sort: 8.

BESSONS
Ja seria hora que deixis enrere aquella gent que només porta que problemes i que et torna insegur/a perquè no et valora com et mereixes. Hi ha algú a la teva vida que no t’adones, però que és molt important per tu. Consell: Procura no ser pessimista o no valoraràs el que tens.

CRANC
Arriben nous projectes que et trauran molt temps i que inevitablement fan que no estiguis per ningú. Una persona propera, però no del tot important per tu, et confessarà uns sentiments que no t’esperaves. Vés amb compte: que no et sàpiga greu no correspondre l’amor d’algú.

LLEÓ
Últimament ets com una muntanya russa i aquest desequilibri emocional està lluny de la tranquil·litat que t’agrada. En el teu entorn, potser no te n’estàs adonant, però les converses amb algú no són del tot innocents. Vigila: amb el flirteig i les interpretacions.

VERGE
Deixa d’actuar sobre segur. A vegades cal arriscar-se, provar les coses i sortir de la nostra zona de confort. No estàs convençut/da de com se’t presenta l’amor actualment però tampoc fas cap pas per canviar-ho. Actua i no pensis tant en les conseqüències. Dia de la sort: 11.

BALANÇA
Les coses importants necessiten el seu temps, així que pas a pas. No miris tot el que et falta fer per aconseguir apropar-te definitivament a l’amor, sinó tot el que has fet fins ara. Estàs impacient i això no és bo; cal aprendre a gaudir del camí. Consell: Paciència, tot arriba.

ESCORPÍ
Ha arribat el punt que algunes actituds et cansen i estàs fart/a de donar més del que reps. Sigues fidel a tu mateix/a perquè és com t’han anat millor les coses. Tanca els ulls, aprèn a escoltar realment el que vols i simplement fes-ho. Dia de la sort: 8.

SAGITARI
Si tens una relació, és important que aprenguis a gaudir-ne perquè els problemes et vindran de fora. Això també val pels aquari que no teniu una relació, no us capfiqueu en treure les paraules fora de context. Consell: Tot té una part bona i dolenta, així que sigues més positiu.

CAPRICORN
Agrair. Aquesta és la paraula que més has d’aplicar-te aquests dies. Cal ser conscient del moment pletòric que vius. Causes atracció per allà on vas, tothom està pendent de tu i això ho has de valorar. Dona la importància que realment tenen els que t’estimen. Dia de la sort: 9.

AQUARI
Centra’t en una persona o se’t complicarà la vida. Està molt bé que tinguis diferents objectius però per assolir-los, s’ha d’anar pas a pas. Centra’t en el que realment vols i ho aconseguiràs de manera plena. L’amor t’està esperant però cal que tu t’hi acostis. Color: negre..

PEIXOS
Està bé que tinguis clar la teva decisió però ara és moment de posar el fre. Pensa què vol aquesta persona que tant t’importa i tingues més empatia. Només entenent-la i adaptant-te una mica, podràs aconseguir que ell/a et valori com et mereixes. Consell: Comprensió



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: