Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
L'estiu passat vaig conèixer un noi per Instagram i em vaig pillar moltíssim només per la seva personalitat (no ens havíem vist mai en persona). Va parlar de mi al seu millor amic, ell em va obrir i ens vam conèixer en persona. Ara estem sortint, i tot i que ja no m'agradava el primer noi quan vam començar, espero que no ho sàpiguen mai cap dels dos.

Noia, 16 anys
M'agrada molt i molt una amiga meva. El fet és que ella em va dir que fa un any li molava i ara que té nòvio jo estic aïlladíssima d'ella. Li tiro mil d'indirectes i mai les pilla! Tant de bo algun dia se n'adoni.

Noi, 17 anys
De sempre m'ha agradat olorar els meus propis pets. Els dels altres em fan fàstic, però els meus m'encanten.

Noia, 14 anys
Un estiu estàvem la meva mare i jo desfent un castell de sorra a la platja amb els peus. La cosa és jo li donava molt fort per desfer-lo i vaig xocar el meu peu amb el d'ella. Li feia molt mal. L'endemà va anar al metge i tenia el dit trencat... Mai li he dit que li donava fort al castell de sorra i ella mai em va arribar a renyar.

Noia, 16 anys
Estic totalment penjada d'un personatge de videojocs molt mono. Em poso trista quan penso que no és real, XD.

Noi, 16 anys
Fa molts anys, quan feia com 4t de primària, vaig tenir el meu primer accident, si és que se li pot dir així, amb el meu penis. La cosa és que se'm va pujar a classe, jo no sabia que estava passant i me'l vaig treure. La professora em va veure i em va dir que allò estava millor tancadet als pantalons, que ho guardes. Tota la classe em va mirar i es va riure de mi, quina vergonya vaig passar!!!!

Noi, 15 anys
Fa 1 any i mig que em vaig canviar de ciutat i tinc la meva millor amiga allà. M'agradaria passar molt més temps amb ella i amb tot el grup, però crec que no és massa possible i cada nit em poso a escoltar música i ploro d'amagades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: