Logotip de Adolescents.cat

Crítiques a aquesta famosa marca per haver fitxat una coneguda celebrity espanyola

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 10:04
Cada cop hi ha més marques de moda que aposten per anunciar-se a través de col·laboracions amb influencers i celebrities. Ara bé, aquesta estratègia no sempre els surt bé.

Aquest és el cas de fitxatge de Victoria Federica com a ambaixadora d'Hoss Intropía. I és que, l'aposta d'aquesta coneguda firma no ha agradat gents a alguns dels seus compradors. Molts consideren que els valors que representa la neboda del rei d'Espanya no són els adequats per a  la marca.


De fet, en els últims tres dies, Instagram s'ha omplert de crítiques cap a Hoss Intropía i Vitoria Federica en les publicacions que han fet conjuntament."No us compro ni uns mitjons", es pot llegir en alguns dels comentaris.

Segons alguns mitjans, Hoss Intropía s'està replantejant la seva col·laboració amb la neboda del rei, ja que no li està sent gens favorable. A part, haurien demanat a alguns treballadors que escrivissin comentaris positius per intentar dissimular l'allau de crítiques.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: