Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 4 d'octubre

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 09:06
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
Àries:
Aquests dies et tocarà ser més comprensiu i tenir paciència. Troba moments per estar sol perquè si no t'estressaràs. T'ajudarà escoltar una de les teves cançons preferides. En l'amor, podries apropar-te a algú a qui veies inassolible.

Taure:
Els Taure tendiu a ser els que destaqueu en les reunions familiars però aquesta vegada et toca passar desapercebut si no vols preguntes incòmodes... Estàs en l'inici d'una aventura molt romàntica o ha passat ja o està al caure, estigues atent al teu voltant.

Bessons:
No forcis una situació que ja veus venir que no passarà, deixa que tot flueixi. Intenta ser més proper amb la família, hi ha algú a casa que necessita molt una conversa i que li mostris el teu amor.

Cranc:
Els Cranc teniu molta personalitat i això li quedarà clar a una persona aquests dies a través d'un missatge. En el terreny de l'amor, hi ha algú a qui vols més a prop del que creus, però no t'atreveixes a acceptar-ho i fer el pas.

Lleó:
Deixa't estar de drames i gaudeix de les persones que realment t'estimen. Compte amb els secrets, et podrien portar un malentès. Vigila amb la informació que reveles i pensa bé les teves paraules.

Verge:
Hi ha una persona que et sorprendrà positivament, que no et faci vergonya expressar tot el que sents. Cuida't les vies respiratòries i intenta menjar bé, si et sents dèbil. Necessites carregar piles!

Balança:
Compte amb els comentaris desafortunats. Rebràs un missatge d'una persona especial que et farà molt feliç. Posa't alguna peça de color blau, et portarà sort.

Escorpí:
Cal que et tranquil·litzis perquè els nervis t'estan perjudicant l'estómac. Segueix «mimant» la família aquests dies, et necessiten. Tindràs sort en l'amor, sobretot si encara mostres aquesta confiança en tu mateix/a.

Sagitari:
Els Sagitari tindreu sort amb els diners i amb l'amor aquests dies, cal però que no deixis escapar cap senyal! Aprofita el dia per passar-lo amb les persones que estimes, t'aportaran molta energia positiva. El color vermell et donarà sort .

Capricorn:
Ja t'has atrevit a enviar aquell missatge que tens al cap? És un bon moment. Tindràs una sensació estranya, però has d'intentar tenir més iniciativa. És el moment perfecte per obrir-te a qui tu saps.

Aquari:
Hauràs de controlar una situació que se us anirà de les mans però acabarà sortint bé. Intenta ser una mica més «amorós» amb la família i demostra'ls el teu amor, ho necessiten. Ves amb compte en el terreny amorós, algú no t'està dient la veritat.

Peixos:
Segueix amb l'actitud positiva que has adquirit aquests dies, no deixis que res t'enfosqueixi. Hi ha una cosa que sembla que et posarà trist, però has d'intentar no pensar-hi i continuar endavant si vols passar pàgina. Tindràs molt bona connexió amb els signes d'aire.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: