Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 8 d'octubre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Els dofins dormen amb un ull obert. Això és perquè han de mantenir la meitat del seu cervell "despert" per poder respirar -i no morir mentre dormen-.

La Terra pesa al voltant de 6.588.000.000.000.000.000.000.000 de tones.

En néixer tenim 300 ossos, però d'adult només en tenim 206. Això és perquè, a la llarga, els ossos s'acaben fusionant (s'uneixen en créixer) per passar a formar l'esquelet de 206 ossos d'una persona adulta. Alguns dels ossos del nadó estan compostos enterament per un material especial anomenat cartílag.

Una gota de petroli és capaç de convertir 25 litres d'aigua potable a NO potable.

La tela d'aranya és el material més resistent que es troba a la natura. Aquesta fibra compta amb una resistència cinc vegades superior a la de l'acer i encara més gran al material amb què es fabriquen els escuts antibales, el kevlar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: