Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 575]

per Redacció, el 8 d'octubre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 21 anys
Fa uns 3 anys estava a Barcelona tirant currículums i vaig acabar a un edifici qualsevol. Em van dir que havia de pujar a la planta 8 i vaig decidir agafar l'ascensor. Una noia que suposava que era de la meva edat va pujar a la planta 3 i només obrir-se les portes ja em vaig quedar de pedra i pel que es veu ella també. Pocs segons després que pugés va començar a sonar "Careless Whisper": la vaig mirar, em va mirar, ens vam llençar i anàvem fent pausa a cada planta fins a arribar a la 7, on es va baixar. Crec que mai he tingut més ganes de fer-ho que aquell dia.

Noia, 16 anys
Porto un temps amb el meu nòvio i un dia estàvem sols a casa seva, ens vam començar a calentar i li vaig començar a fer una mamada. Ell té una ment molt oberta i em va proposar de provar coses noves, vam acabar provant-ho tot, va ser brutal!

Noia, 17 anys
Fa mesos que ho vaig deixar amb el meu nòvio, però ens anem veient i passen coses. L'últim cop que vam quedar vam anar a passejar per la muntanya. La cosa és que ens vam calentar i em va fer dits i jo a ell una palla. Ens feia morbo, ja que passava gent.

Noia, 16 anys
Fa temps que estic de folleteo amb un noi i la meva millor amiga també ho està. Total, que un dia vam quedar els 3 i ho vam acabar fent quan els meus pares no estaven a casa. Va ser el meu millor polvo de la meva vida. Va ser brutal.

Noi, 16 anys
Un dia a l'estiu ens va convidar un amic a uns quants a dormir a casa seva i quan vam anar a dormir vam decidir dormir tots junts en uns coixins al jardí. Quan ja estaven tots adormits, una noia que estava al meu costat va començar a tocar-me i després d'allunyar-nos de la resta, em va acabar fent una palla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: