Logotip de Adolescents.cat

3 variacions de postures sexuals clàssiques per incrementar l'excitació

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 08:50
Hi ha algunes posicions sexuals que, amb petites modificacions, poden augmentar el plaer en estimular de manera més directe punts erògens del nostre cos. Diversos experts i expertes de Bustle en proposen algunes com:

El gosset estirat


Es tracta de realitzar la típica postura del gosset –la persona penetrada de genolls i l'altre darrere seu- però amb una modificació. La persona penetrada ha d'anar estirant el seu cos, com si volgués que la seva panxa toqués a terra. Ha de relaxar els braços i recolzar la seva cara en el matalàs. D'aquesta manera el cos queda més alineat i és més senzill estimular el punt G.

Si aquesta postura resulta incòmode, es pot realitzar la típica posició del gosset però utilitzar un vibrador o bala vibradora per estimular la part davantera dels genitals.


Sexe oral de genolls


Aquesta postura consisteix en, literalment, seure damunt sobre la cara de l'altre. Qui practica el sexe oral ha d'estar estirat i qui el rep es col·loca damunt, amb els genolls flexionats, i posa les seves cames a banda i banda de la cara de l'altra persona. Aquesta posició és molt més còmode del que pot semblar i augmentat la sensació d'intimitat i excitació

megan fox gh GIF

La cullera amb joguina


Les dues persones s'estiren fent la posició de la cullereta: de costat i d'esquena de manera que els genitals d'una toquin el cul de l'altre. La persona que està darrere, amb una joguina sexual a les seves mans, estimula la seva parella. A més a més, també la pot penetrar, ja sigui amb els seus genitals o utilitzant un objecte eròtic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: