Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 3 al 9 d'octubre

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz


ÀRIES
Les relacions amoroses i d'amistat es veuen reforçades el dia 9. Vestir amb tons terra, t'ajudarà. La Lluna despertarà la teva necessitat d'estar a soles amb tu mateix per asserenar i posar calma en la teva vida. Prendràs una decisió que influirà positivament en el teu futur. Els que et volen seran un gran suport! Dia de la sort: 9.

TAURE
Tens sort amb l'amistat però has de vigilar amb les coses que dius perquè sembla que pots ficar-te en en un conflicte complicat de resoldre. Aquests dies poden sorgir "flechazos" o aventures que es converteixin en una relació duradora. El teu poder de seducció és alt i enganxa. Dia de la sort: 7.

BESSONS
No esperis una gran revolució de la teva vida però si petits canvis que a poc a poc et convertiran en una persona molt més madura. Deixa enrere aquells que no segueixen el teu ritme, és el teu moment de gaudir i créixer. La Lluna no pot ser més positiva amb tu. Travesses un moment fantàstic per aconseguir el que vols. Dia de la sort: 7.

CRANC
Pot ser que et sentis preocupat per algun tema amorós, però no tinguis por perquè Venus t'ajudarà a solucionar-ho. Pensa en positiu. Has de vèncer l'apatia que s'ha apoderat de tu per no deixar passar les oportunitats que et tenen preparades les estrelles. Bones energies amb Cranc i Escorpí. Dia de la sort: 9.

LLEÓ
Ho tens tot al teu favor per aconseguir el que desitges i triomfar. T'esperen canvis positius, sobretot en l'àmbit familiar. Tot i les responsabilitats en l'estudi, busca moments de relax que els necessites... Deixaràs sensacions meravelloses entre els que t'envolten i et sentiràs molt estimat/da i recolzat/da. Dia de sort: 8.

VERGE
Hi ha una persona de la teva vida que et sorprendrà positivament i la veuràs amb uns altres ulls, aquesta setmana tindràs els sentiments a flor de pell. Tindràs moments una mica estressants i amb l'adrenalina a tope! Però el teu esforç es veurà recompensat i rebràs notícies molt positives. Aclariràs malentesos que t'estaven perjudicant. Dia de la sort: 9.

BALANÇA
No t'atabalis gaire amb els problemes dels altres i intenta gaudir una mica més del que tens, ets molt afortunat. L’estiu et porta benestar i felicitat. Aprofitar-la! Si estàs distanciat d'algú a qui necessites, et podràs reconciliar. Són dies de molta tensió mental, esforç i constància, però valdrà la pena! Dia de la sort: 4.

ESCORPÍ
Sembla que la sort està de part teva, però no et precipitis amb algunes decisions i tingues paciència amb un amic que pateix molt a nivell sentimental. Intenta posar fre als pensaments negatius, sense deixar-te portar per ells, i aviat recuperaràs l'optimisme que tant et caracteritza. Dia de la sort: 4.

SAGITARI
Ets bona persona però això no sempre juga a favor teu, no et deixis enganyar per un fals amic perquè vol posar-te en contra d'altres persones. És una bona setmana per reprendre el contacte amb una persona especial, les converses de nit donaran els seus fruits. La teva família serà el teu millor suport aquests dies. Dia de la sort: 9.

CAPRICORN
A finals d'aquesta setmana tindràs una sorpresa molt agradable, t'esperen coses noves i prendràs bones decisions. La sort juga molt a favor en els teus projectes de futur. Pels Capricorn, l'amor de parella se sent reforçat, tot i que les amistats trontollen una mica. Cuida la teva pell. Dia de sort: 8.

AQUARI
Estaràs una mica dispers i voldràs anar molt al teu aire. Tens molt bona sort amb els estudis i tot anirà bé, no pateixis. El teu sentit pràctic i realista de la vida t'ajudarà a prendre les decisions que la teva vida necessita ara. No et tanquis als canvis, que poden ser molt positius. Hi ha una persona que estimes que et donarà una gran alegria. Dia de la sort: 5.

PEIXOS
Aquests dies hauràs de prendre algunes decisions que poden influir positivament en els pròxims mesos. No tinguis pressa per fer-ho tot ara, el millor que pots fer és planificar-te. Un amic et dirà una cosa que no esperaves gens. Dia de la sort: 9.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: