Logotip de Adolescents.cat

Les primeres declaracions de Laura Escanes després de la ruptura amb en Risto Mejide

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
La ruptura de Laura Escanes i Risto Mejide està sent molt mediàtica. La parella no ha volgut donar detalls sobre el motiu de la ruptura, però ha deixat ben clar que s'estimen i que sempre ho faran.

"No m'agraden els comiats i porto escrivint i esborrant aquest post 82627292 vegades. Tampoc crec que sigui un comiat perquè sé que, de la manera que sigui, ens tindrem l'un a l'altre per sempre. Han estat 7 anys meravellosos. També durs. Però ha estat un regal compartir la meva vida amb tu" començava dient la model a la publicació on anunciava la separació.


Però cap dels dos havia volgut fer cap més declaració fins recentment, quan Laura Escanes ha estat sorpresa per les càmeres. Les seves declaracions s'han limitat a reafirmar que la seva relació és bona i que "tot està bé". "No donarem cap declaració més, ja ho hem explicat tot" ha dit convençuda. A més, ha demanat respecte, ja que "són moments complicats".
 
@rakeluki79 PRIMERAS DECLARACIONES de Laura Escanes "PIDE RESPETO" #parati #foryou #viral #trending #lauraescanes #ristomejide ♬ sonido original - Rakeluki

Sembla que la Laura ho està afrontant de la millor manera possible i que s'està recolzant molt en les seves amistats en aquests moments durs. A més, la model ja ha començat a buscar un nou pis on viure i s'ha fet un nou tatuatge a l'avantbraç que podria simbolitzar l'inici d'una nova etapa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: