Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 30 de setembre

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
Àries
Avui reconnectaràs amb persones que havien desaparegut de la teva vida. Això et farà replantejar algunes coses. Intenta relaxar-te i entrar en contacte amb la naturalesa per trobar-te a tu mateix, ara que en l'amor tot sembla que va bé.

Taure
L'arribada d'una persona que t'havies estimat molt pot provocar-te un cataclisme emocional el dia d'avui. No deixis que juguin amb la teva paciència, que es resolgui ell o ella els seus problemes. Necessites canvi i organització: és el moment.

Bessons
És hora d'afrontar els problemes i deixar d'evadir-los. Per fer-ho et pot ajudar una mica d'organització, aprofitar l'agost per relaxar-te i una mica de contacte amb la naturalesa. En l'amor, has de tenir més confiança.

Cranc
Fa uns dies que estàs una mica inestable, potser has perdut la confiança en tu mateix. Intenta ignorar les opinions dels altres, però sàpigues que el teu malestar afecta també als qui t'estimes. Escolta'ls. Necessites passar més temps amb el crush, ho necessiteu.

Lleó
Encara que et costi, avui és un bon moment per relaxar-te i deixar-te anar. Desconnectar és essencial! Aprofita per allunyar-te també de les xarxes socials. T'estan intoxicant. Ah, i aquella persona... Definitivament et tira la canya.

Verge
Sembla que avui tindràs un possible conflicte amb persones properes a tu. Potser, si no volen escoltar els teus consells has de deixar que cometin errors. Pren-te temps per pensar en els teus propis problemes. En l'amor, no facis cas als comentaris. Només volen fer-te mal.

Balança
No cal que facis aquella cosa que portes dies posposant i que no et vé gens de gust. És un bon dia per conèixer persones noves i sortir de la teva zona de comfort. Aprofita per presentar aquella persona especial als teus amics. És un bon dia per fer-ho.

Escorpí
Algú et demanarà una ajuda que clarament necessita i no pots ignorar. Pren-te un temps per acabar d'aclarar les idees amb aquesta relació nova que no t'acaba de convèncer. Hi ha alguna cosa que no va tan bé com esperaves.

Sagitari
Avui intenta tenir il·lusions més realistes, si no t'acabaràs fent mal a tu mateix. És hora de començar a qüestionar les opinions d'aquella persona, perquè sembla que té enveja. Potser algú que fa temps que et tira la canya finalment et proposa sortir. Accepta.

Capricorn
Avui és el teu dia, sembla que aconseguiràs finalment arribar a aquell objectiu que feia tant de temps que et proposaves, que potser també és una persona. Ho gaudiràs molt. Per què no celebrar-ho? Una bona festa amb els amics hi ajudarà molt.

Aquari
No prenguis aquesta decisió ràpidament. Pren-te el teu temps, estas fent les coses el millor que saps. Potser, si aquesta decisió va relacionada amb l'amor, no t'interessi realment cap de les dues persones en qui penses.

Peixos
Has d'aprendre a acceptar els canvis perquè formen part de la vida, encara que se't faci dur interioritzar-los. Quan entenguis això, començaràs a absorbir coneixements com una esponja. Potser és el moment de dir-li que sí, finalment, a aquella persona.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: