Logotip de Adolescents.cat

Aquesta illa paradisíaca d'Itàlia t'ofereix 15 mil dòlars per anar-hi a viure

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
Si el teu somni és viure en una illa paradisíaca, a Itàlia t'ho posen fàcil. I és que el govern de Sardenya està donant fins a 15 mil dòlars a tothom qui vulgui viure a l'illa amb l'objectiu d'evitar la despoblació del territori.

No és el primer cop que Itàlia ofereix diners per aconseguir més residents, ja que Calàbria ofereix 33.000 dòlars per persona als nous habitants i Santo Stefano di Sessanio ofereix fins a 52.000 dòlars per treballar, viure i remodelar la llar. El mateix passarà amb aquesta illa, molt coneguda pels turistes, que ha reservat un pressupost de 45 milions d'euros per oferir 300 subvencions d'habitatges i fins a 15 mil dòlars cada nou habitant.

 

Cerdanya té més de 1200 milles de costes paradisíaques i és l'illa més gran del Mediterrani. Les seves vistes, gastronomia i ruïnes enamoren a tothom qui hi va. El president de Sardenya ha comunicat que han creat "les condicions necessàries perquè els joves decideixin quedar-se i desenvolupar el teixit econòmic de les zones més desafavorides".
 

Els requisits per obtenir aquesta subvenció és mudar-te a un dels pobles de Sardenya d'una població menor a 3 mil habitants. Es demana també que es visqui allà a temps complet i que els diners obtinguts es destinin a la restauració de la llar. A més, haurà de ser la residència permanent de l'habitant durant 18 mesos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: