Logotip de Adolescents.cat

Polèmica a Netflix per vincular aquesta sèrie d'èxit al col·lectiu LGTBQ+

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 09:49
Nova polèmica a Netflix. La plataforma s'ha vist obligada a retirar l'etiqueta LGTBQ+ de la sèrie Dahmer després de les crítiques dels usuaris.

La producció relata la història de l'assassí en sèrie Jeffrey Lionel Dahmer, també conegut com a com el carnisser de Milwaukee, el qual va assassinar 17 persones entre el 1987 i el 1991.


El cas de Jeffrey Dahmer va generar moltíssima consternació i també va provocar mostres d' homofòbia. I és que molts mitjans tendien a vincular amb freqüència la tendència homicida i malaltissa del carnisser de Milwaukee amb la seva homosexualitat.

 

Així doncs, no és d'estranyar que centenars de persones critiquessin Netflix per vincular aquesta sèrie amb el col·lectiu LGTBIQ+. "Així no és com volem ser representats" es podia llegir en diverses queixes a les xarxes socials.

Malgrat les crítiques, Dahmer és la sèrie del moment a Netflix: s'ha convertit en una de les millors estrenes de la plataforma amb gairebé 200 milions d'hores de visionat en el seu primer cap de setmana.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: