Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 29 de setembre

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 08:29
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz



ÀRIES 
Avui et veuràs obligat a posposar un dels teus plans. No saps dir que no i al final no pots amb tot. Marca unes prioritats i segueix-les o al final deixaràs enrere allò que realment vols i t'omple. 

TAURE 
Procura no allunyar-te d'aquells a qui estimes, sobretot de la teva família, encara que algú t'hagi decebut recentment. Poses les expectatives molt altes i no tothom actua com tu voldries. Avui veuràs que t'has de relaxar i ser menys exigent amb tu i amb els altres. 

BESSONS 
Avui et sentiràs especialment atractiu i això augmentarà la teva confiança. Potser és el moment que et deixis anar i siguis sincer d'una vegada per totes. 

CRANC 
Escolta el teu cor o no podràs prendre la decisió que necessites. És difícil escollir una opció i descartar-ne una altra, però no pots estar dubtant permanentment. 

LLEÓ 
L'estrès fa que saltis a la mínima i estiguis molt susceptible. Avui les paraules d'algú et poden ferir i provocar una baralla. Intenta relaxar-te abans d'actuar. 

VERGE 
Avui tindràs problemes de comunicació amb algú i això provocarà un malentès que afectarà altres persones. Intenta aclarir-ho com més aviat millor, abans que tot vagi a més.

BALANÇA 
Avui t'hauràs d'esforçar per intentar acabar totes les coses que tens pendents. Per sort, algú et farà costat i et donarà els ànims que necessites. I és que hi ha persones que es preocupen més per tu del que penses. 

ESCORPÍ 
Estàs molt passional i et costa controlar els impulsos. Vigila perquè podries precipitar-te a l'hora d'explicar certes coses i després ja no hi haurà marxa enrere.

SAGITARI 
Avui no et podràs treure del cap a persona que t'agrada i això et farà avançar. La resposta potser no serà la que tu esperaves, però el temps pot fer canviar les coses i el vent acabarà bufant a favor teu. 

CAPRICORN 
Se t'acumula la feina i no saps com afrontar-la. No et col·lapsis i parla-ho amb un amic/ga, t'ajudarà. Últimament estàs vivint una muntanya russa emocional, però d'aquí poc algú t'aportarà estabilitat. 

AQUARI 
Dedica més temps als teus amics/gues i a la teva família. Avui és un bon moment per explicar-los una cosa que t'està començant a obsessionar. El seu punt de vista t'anirà bé per afrontar-la d'una manera diferent. 

PEIXOS 
Avui no podràs més i diràs les coses clares a una persona que t'està començant a amagar amb la seva actitud. Sentiràs que t'has tret un pes de sobre i les teves paraules ajudaran a més persones de les que creus. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: