Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
No ho sap ningú, però jo tinc un crush que està molt bo, i molts cops puja fotos d'ell sense samarreta a les històries. Jo faig captura i el que faig sempre és que quan tinc pipí, pressiono la part de la vagina i sento "plaer" llavors quan em miro la foto pressiono aquella part.

Noia, 14 anys
Abans d'anar a dormir penso en el dia de Sant Jordi. Al meu institut fem activitats amb els de 4t i sempre m'imagino que el meu crush m'agafa de la mà i em regala una rosa i em poso súper feliç. Però després em deprimeixo perquè mai m'han regalat cap rosa per Sant Jordi (a part del meu pare).

Noia, 16 anys
Vaig anar a un intercanvi de 3 setmanes a França, la noia amb qui feia l'intercambi té un germà de 18 anys. Un dia mentre la francesa estava a judo jo em vaig quedar a casa amb el seu germà, amb el que hi havia molta química. Vam començar a tontejar i al final vam acabar follant, una de les meves millors experiències.

Noi, 15 anys
Mai havia pensat que podia ser bisexual, ja que des de sempre m'he liat amb noies. Però un dia estava pel carrer amb la meva novia i vaig veure un noi gai que em va posar molt. Quan la meva novia va marxar i estava tornant a casa, el vaig tornar a veure. Vam començar a parlar, liar-nos... i resulta que jo, el típic hetero he perdut la virginitat amb un gai de 19 anys.

Noi, 14 anys
Quan estic jugant a bàsquet al carrer i algú seu a prop o es posa a mirar-me jo començo a flipar-me al màxim perquè es pensi que soc boníssim i si és d'un equip bo, em puguin fitxar.

Noia, 15 anys
Des de fa 3 anys m'ha agradat la meva millor amiga. Sempre que em convida a casa seva aprofito i li robo les calcetes perquè em posa molt olorar-les. L'altre dia em va convidar a dormir a casa seva i em va ensenyar el seu vibrador, quan vam anar a dormir me'l vaig emportar i... ja us podeu imaginar la resta.

Noi, 17 anys
Un dia estava buscant una cosa a casa meva amb el meu germà petit. Quan vam obrir els calaixos de l'habitació dels meus pares el meu germà em comença a preguntar què era i tot. Ara quan estic sola casa no sé per què sempre començo a investigar la seva habitació!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: