Logotip de Adolescents.cat

Tamara Falcó es pronuncia sobre la infidelitat d'Iñigo Onieva

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 06:00
Tamara Falcó està vivint un moment complicant. El passat dijous va anunciar el seu compromís, un dia després es va filtrar una recent infidelitat per part de la seva parella, Iñigo Onieva, i poc després van anul·lar el compromís.

Les imatges on apareixia Onieva fent-se un petó amb una brasilera van ser gravades a finals d'agost al Festival Burning Man. Tot i que al principi Onieva va negar que les imatges fossin tan recents i va assegurar que eren de fa 3 anys, finalment va admetre els fets.


Aquesta història ha estat notícia durant tota la setmana i aquest dimarts 27 de setembre Belen Esteban, al programa Sálvame, ha confessat que sap qui ha filtrat el vídeo: "Diré una cosa i ho dic perquè ho sé cent per cent: Iñigo, te l'han jugat", va explicar Belén. I és que sembla que ha estat algú molt proper a Onieva qui ha volgut mostrar públicament la seva infidelitat.

Tamara va entrar en directe al programa i va donar la seva opinió. "Jo sóc molt creient i crec que tot passa per alguna cosa", va dir a Jorge Javier Vázquez. A més, va aprofitar per agrair als col·laboradors del programa la seva feina: "Vull demanar-vos perdó perquè durant molt de temps no us he cregut. Us vull agrair la tasca de recerca que heu fet perquè si no, no m'hauria assabentat mai".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: