Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 28 de setembre al 4 d'octubre

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 08:57
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
La sinceritat serà la clau d’aquesta setmana. Algú important t’ha de dir el que pensa i només ho farà si estàs receptiu/va. Pensa què està passant al teu voltant i no tinguis por d’explicar-li a aquella persona de confiança. La veritat pot ser reveladora. Dia de la sort: Dilluns. 

TAURE (3/5)
A vegades costa de creure que algú sigui capaç d’actuar així però sovint fem o diem coses de manera impulsiva. No deixis que els actes dels altres t’afectin tant i parla-ho, potser tot es tracta d’un malentès. Vés amb compte: parla directament amb la persona  en qüestió. 

BESSONS (3/5)
Quan se't posa una cosa al cap, no hi ha qui et faci canviar d’opinió i aquesta vegada, tens clar que una persona t’agrada i que vols que o bé es fixi en tu, o que la vostra relació sigui idíl·lica. Tingues més paciència i demostra-li que estàs realment interessat/da. Color: Blau cel. 

CRANC (3/5)
Prepara’t perquè si confies en tu mateix/a, aquesta setmana veuràs la manera de fer el pas i fer el que fa temps et ve de gust. Confia més que tot anirà bé i quan et trobis a aquesta persona, proposa-li fer aquell pla que teniu posposat, depèn de tu! Dia de la sort: diumenge. 

LLEÓ (2/5)
Hauràs de vigilar amb l’estrès perquè voldràs fer moltes coses, hi haurà molta gent que et voldrà veure i no pots atabalar-te i fer el que fas sempre, tancar-te! És el moment de deixar-te portar perquè algú que t’agrada té una cosa per dir-te. Consell: No tinguis por i enamora’t. 

VERGE (3/5)
Fins que no siguis sincer/a amb tu, no podràs fer el pas ni tenir la conversa que tens pendent. Tens massa orgull i això d’arriscar-te que et rebutgin no va amb tu però confia, un canvi fantàstic arribarà a la teva vida i mentre no et treguis l’escut, no el viuràs! Dia de la sort: 29.

BALANÇA (3/5)
Tens massa responsabilitats, moltes expectatives i a sobre, hi ha algú que et controla excessivament i t’exigeix encara més que tu! Aquesta setmana, fes només el que et vingui de gust però sobretot, dedica’t temps per tu i pels teus hobbies. Consell: Si t’estima, ho entendrà!

ESCORPÍ (2/5)
Aquesta setmana tindràs una conversa molt interessant amb algú que farà canviïs la teva visió sobre l’amor i les relacions personals. Pensa-ho i si vols, parla-ho amb aquella persona que t’agrada. Vés amb compte: No tots servim pel poliamor o per mantenir una relació oberta. 

SAGITARI (2/5)
Has de vigilar amb la gelosia que tens a vegades per culpa de la teva inseguretat. Tot i que fas la teva, aquesta persona t’agrada i la conversa que tindrà amb algú altre et farà desconfiar i pensar i veure mirades on realment només hi ha una amistat. Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN (3/5)
Portes uns dies de canvis que et motivaran al fet que hi hagin més perquè de sobte et plantejaràs si tot podria anar millor. Se’t despertaran uns sentiments nous i faran que estiguis més confós/a. Consell: Desconnecta tu sol/a, valora tots els canvis i pensa cap on vols anar. 

AQUARI (2/5)
Aquesta setmana, hauràs de vigilar amb la gelosia que et tindrà algú del teu entorn més proper. Hi haurà una notícia important que t’afectarà de manera positiva en l’amor, així que no deixis que ningú s’hi fiqui ni t’espatlli el moment. Consell: procura dormir més i et sentiràs millor.

PEIXOS (3/5)
Arriben èpoques de canvis i com tots, t’hauràs d’adaptar. Ara toca analitzar la situació per poder prendre la millor decisió després i així començar amb més ganes. Vas tenir una conversa i es van dir coses que no t’agraden. Comença analitzant el perquè... Dia de la sort: Dissabte.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: