Logotip de Adolescents.cat

La nova temporada d'Élite torna sense aquests personatges

per Redacció, el 27 de setembre de 2022 a les 09:19
Élite ha anat dient adeu a actors i actrius cada nova temporada. Ester Expósito, Miguel Bernardeau i Arón Piper en són alguns exemples. Doncs bé, pel que sembla en els nous capítols que arribaran el 18 de novembre a Netflix tocarà acomiadar-se, altra vegada, de certs personatges.

Georgina Amorós i Claudia Salas s'han desvinculat del projecte. Tal com ha indicat la plataforma audiovisual en una nota de premsa, les dues actrius ja no formen part del repartiment.


Els seus noms se sumen a les ja confirmades baixes d'Itzan Escamilla i Omar Ayuso, els quals ja es va confirmar mesos enrere que no continuarien a la següent temporada.


Qui tampoc apareix en el teaser ni en la nota de premsa és Pol Granch, que interpretava a Phillipe. Actualment l'artista està centrat en la seva carrera musical -ha anunciat nou disc- i aquest podria ser el motiu pel qual s'ha allunyat de la sèrie.



Ara bé, cal recordar que la seva aparició a Élite va generar moltes crítiques, tantes que el mateix Pol Granch va publicar un vídeo demanant disculpes a tot aquell qui hagués pogut sentir ofès pels seus comportaments passats.

Recordem que les crítiques cap al cantant van esclatar en sortir a la llum tuits feixistes i masclistes que havia fet anys enrere, després de ridiculitzar a la seva exparella Natalia Lacuzna a un dels seus concerts i d'haver estat acusat de misogin per la cantant Sara Socas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pol Granch (@polgranch)




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: