Logotip de Adolescents.cat

Com estimular el punt A per allargar els orgasmes

per Redacció, el 27 de setembre de 2022 a les 08:57
Als anys 80, el ginecòleg Ernst Gräfenberg va "descobrir" l'anomenat punt G. Una zona erògena situada entre uns 3 o 5 centímetres dins de la vagina. Si bé aquest és probablement "el punt" més famós en l'àmbit de la sexualitat femenina, no és l'únic.

La sexòloga Zoraida Granados explica a El País que una de les zones més desconegudes, però que més plaer pot proporcionar és el "punt A". I on es troba? Doncs se situa a uns 7,5 centímetres dels llavis vaginals, prop de la bufeta.


orgasm GIF

L'estimulació d'aquesta zona, a diferència del punt G, pot produir lubricacions més abundants i orgasmes més seguits. Per estimular el punt A es poden utilitzar joguines sexuals, els dits i també la penetració. Segons Zoraida Granados les millors postres per excitar aquesta part són: "la dona estirada bocaterrosa i la seva parella darrere d'ella i la dona asseguda en un cantó del llit i la seva parella agenollada al davant". 


Sigui com sigui, per trobar el punt A cal tenir paciència, explorar el cos i experimentar. I és que, cada persona i cada vagina són un món. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: