Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 27 de setembre

per Redacció, el 27 de setembre de 2022 a les 08:48
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz



Àries
No valores prou aquesta persona que no para de demostrar-te el que t'estima i t'aprecia. Dona-li una oportunitat. És el moment de donar un gir a la teva vida, que et sents estancat i ho saps.

Taure
Avui és dia de força, energia i bon humor. Deixaràs enrere el malestar d'aquests últims dies. Tot i així, és hora de començar a introduir canvis a la teva vida, ja que sents que alguna cosa no acaba d'encaixar.

Bessons
És el moment de tenir aquella conversa pendent amb un ésser estimat, et farà sentir millor. No deixis de seguir el teu criteri. Avui és dia de passar amb els amics i la família i oblidar-te d'aquell crush que t'està fent la vida impossible.

Cranc
Fes aquest petit viatge que tens pendent, t'anirà molt bé. En temes amorosos, intenta relativitzar, res no és tan important com creus i comença a afectar a altres àmbits de la teva vida. Pot ser que avui una persona molt propera et doni un molt bon consell.

Lleó
Avui és un bon moment per escoltar els que t'envolten i fer més cas als amics de tota la vida, que els tens una mica abandonats. Venen moltes sorpreses. En l'amor, potser reps un missatge d'aquell amor momentani que s'ha recordat de tu i vol recuperar el contacte.

Verge
Pots fiar-te de la teva intuició. A vegades els riscos s'han de córrer, i avui és un bon dia per fer-ho. Aprofita per sortir a fora i entrar en contacte amb la natura. No et desesperis, encara queda molt d'estiu per endavant.

Balança
Pensa una mica més en tu mateix i no tant en els altres, i intenta no imaginar-te problemes allà on no n'hi ha. Després d'aquesta sotragada, veus que et comences a recuperar i a millorar el teu estat d'ànim. Pren-te aquest procés com una experiència de creixement personal.

Escorpí
No tot és tan negatiu com et pot semblar al principi, has d'aprendre a relativitzar. No t'agobiis, intenta recuperar aquesta motivació que creus que has perdut i inverteix temps en les teves aficions i projectes propis. Pot ser que la teva vida amorosa faci un gir inesperat.

Sagitari
Estàs donant massa importància a les coses materials i no al que realment importa, l'amor i l'amistat de veritat. No idealitzis a les persones, intenta no esperar més del que et poden donar. Comences una etapa d'estabilitat i tranquil·litat.

Capricorn
Has d'aprendre a demanar ajuda. Els problemes no marxaràn sols. Una persona molt estimada et demanarà ajuda, i no la pots ignorar, realment ho necessita. Comences una època molt favorable en l'amor.

Aquari
No avancis esdeveniments, intenta viure el present més intensament. Això també vol dir agrair a la vida totes aquelles coses que t'està donant, i no refugiar-te en les dolentes. Pot ser que et creuis amb algú amb qui tindràs una connexió de pel·lícula.

Peixos
Les xarxes socials no tenen ni la meitat d'importància que tu et creus. El que has de fer avui és deixar estar el mòbil, quedar amb els amics i fer una bona festa. Necessites deixar-te anar!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: