Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 1 d'octubre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
La invenció de les bosses de te va ser accidental. La bosseta que col·loques a la teva tassa per després tapar-la, no és un format que s'estudiés abans de la seva fabricació. Thomas Sullivan, un dels mercaders de te i cafè més importants del món, enviava així el seu te als seus clients per temes logístics: ell pensava que les obririen, però els consumidors les van considerar molt útils.

Segons un estudi, les persones que tenen l'hàbit de llegir tenen 2.5 vegades menys probabilitat de patir Alzheimer. A més, cada cop que llegeixes un llibre, el teu cervell reserva un espai per a la informació que estàs rebent amb la lectura, per tant, la teva memòria també es veurà enfortida.

Fins ara, l'únic esport que s'ha fet fora del planeta Terra ha estat el golf. Això gràcies al fet que el 1971 l'astronauta nord-americà Alan Shepard el va jugar durant la seva caminada lunar.

Sabies que menjar raïm pot contrarestar eficaçment els efectes negatius d'una vida sedentària sobre l'organisme? Això és el que diu una investigació publicada a la revista FASEB Journal. I sembla que el consum té beneficis similars a la pràctica d'exercici físic.

A Finlàndia llançar mòbils és un esport. I no només això, sinó que a més organitzen anualment, des de l'any 2000, un campionat mundial de llançament de telèfons mòbils. El rècord de distància, fins avui, està establert en 97 metres per a homes i 40 metres, per a dones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: