Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 574]

per Redacció, el 1 d'octubre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
A festes del meu poble va vindre la xica que m'atreia, ja que era d'un altre poble. Quasi no ens coneixíem, però les dues ens havíem fixat l'una en l'altra. Durant la nit ens vam creuar a la discoteca i vam començar a parlar. Finalment la xica va acabar a casa meva. No va passar gaire cosa, però mai havia tingut tanta química amb algú.

Noi, 17 anys
Aquest estiu vaig anar a uns campaments amb un amic i vaig conèixer una noia. Des del principi que vam tenir molta atracció sexual amb moltes miradetes i vam estar així durant uns dies. Però una nit mentre estàvem jugant tots a 'verdad o reto' ens van dir que anéssim 5 minuts al bosc i quan vam anar em vaig llençar i ens vam començar a menjar la boca fins que vam acabar follant darrere un arbre. Em va donar molt morbo que ens poguessin veure en qualsevol moment.

Noia, 16 anys
Era una festa del poble, un amic meu i jo estàvem liats, però ningú ho sabia per evitar conflictes. Aquell dia ens quedàvem a dormir a casa d'un amic i ell i jo ens vam posar al costat. Aquella mateixa tarda havíem fet de tot i ens estava costant dissimular les coses. Ens vam començar a escalfar i ens vam acabar fent dits i una palla i ningú se'n va adonar.

Noia, 17 anys
Estàvem de festa pel poble, i jo havia de tornar d'hora a casa aquell dia. Estava amb el meu nòvio i li vaig dir que m'acompanyes, ja que no volia anar sola tampoc. Quan vam arribar al meu portal ens vam començar a enrotllat i a refregar-nos amb moltes ganes. Jo anava amb vestit i em va començar a fer dits molt bèstia, jo estava que em tremolaven les cames ja, en el moment just que anava a correm va passar un grup de nois pel carrer i vam haver de dissimular.

Noi, 17 anys
La setmana passada va ser el meu aniversari i per celebrar-ho van llogar un local privat on vaig convidar als meus millors amics, la meva novia i la meva ex. Gairebé en acabar la festa, esgotat, vaig seure a un sofà que hi havia i poc després van seure també la meva novia i la meva millor amiga. Entre tots tres sempre hi ha hagut molta tensió sexual, tanta que vam acabar fent un trio al lavabo del local. Però el pitjor no és això, sinó que al lavabo del costat també estaven la meva ex amb un amic meu i em va donar molt morbo escoltar els gemecs de la meva ex mentre ho feia amb les dues altres noies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: