Logotip de Adolescents.cat

Tamara Falcó posa punt i final a la seva relació amb Iñigo Onieva

per Redacció, el 27 de setembre de 2022 a les 06:00
La història d'amor entre Tamara Falcó i Iñigo Onieva ha fet un gir inesperat. El dijous 22 van anunciar el seu compromís, van firmar la data i el lloc on se celebraria el seu enllaç i 48 hores després han esborrat tot el que tenia a veure amb el seu compromís. Fins i tot, la Tamara ha deixat de seguir i ha bloquejat a l'empresari de les xarxes socials.

El motiu ha estat el polèmic vídeo que va sortir a la llum el divendres 23 de setembre on es podia veure a Iñigo fent-se un petó apassionat amb la Marina, una model brasilera. Els fets van tenir lloc al festival de música "Burning Man" celebrat a principis de setembre del 2022 al desert de Nevada, Estats Units.

 

En un primer moment, Iñigo va dir que les imatges eren de fa 3 anys, però poques hores després va confessar el seu error i va demanar perdó públicament a Tamara Falcó a través d'un comunicat: "Estic completament enamorat de Tamara i és la dona de la meva vida, per la qual cosa em dol enormement haver-li fet mal (...) Per evitar majors perjudicis a Tamara i a les nostres famílies, demano que no es continuï difonent imatges que poden afectar el nostre dret a la intimitat, i s'abstinguin de publicar informacions que estan afectant la nostra privadesa".

 

Sembla que Tamara no té cap intenció de perdonar-lo i que, com explica Beatriz Cortázar, se sent profundament dolguda per la humiliació pública que ha rebut: primer desmentint la seva lleialtat i després reconeixent-la.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: