Logotip de Adolescents.cat

Qui és la nova parella d'Amaia Romero?

per Redacció, el 27 de setembre de 2022 a les 06:00
Amaia Romero, la guanyadora d'OT 2017, té una relació amb Daniel, un músic que forma part de la banda barcelonina electrònica Mainline Magic Orchestra. Els rumors de què sortien junts van començar poc després que sortís a la llum la ruptura d'Amaia amb l'actor Álex de Lucas.

Des d'aleshores la parella ha compartit moltes imatges a Instagram on apareixen disfressats, fent plans amb amics i de viatge junts en una autocaravana. A més, el comentari de l'Amaia "Olé mi niño precioso" a un post que va compartir en Daniel va ser la pista definitiva per a molts. Tot i això, cap dels dos ha confirmat ni desmentit l'existència d'una relació sentimental entre ells.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel (@daniel____2000)


Recentment, Amaia ha acudit a la inauguració de la nova temporada del Gran Teatre del Liceu acompanyada d'en Daniel. Es tracta d'un dels esdeveniments culturals més destacats de la ciutat, així que tot apunta que la seva relació s'ha formalitzat.
 

Això sí, Amaia va posar sola al photocall, però alguns fotògrafs van poder captar la seva arribava a l'esdeveniment acompanyada del músic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: