Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 26 de setembre al 2 d'octubre

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
És una bona setmana perquè els Àries intenteu treure de dins tot allò que us ofega. Expressa el que sents, sense tancar-te en tu mateix. Els que tingueu parella necessitareu desconnectar una mica d’ell/a. Aquests dies tindràs moments d’inspiració que faran que descobreixis facetes teves que tenies amagades. Bones energies amb Capricorn  i Balança. Número de la sort: 28.

TAURE
A finals de setmana et posaràs molt romàntic i pots acabar prenent decisions en aquest terreny que fins ara no havies gosat ni pensar. T’anirà bé parlar d’aquests temes amb un bon amic. Estàs una mica "xof" per problemes que encara no has solucionat. No t'angoixis perquè retrobaràs l'equilibri i se t'obriran noves portes. Molt bones energies amb Escorpí i Aquari. Dia de la sort: 29.

BESSONS
Aquesta setmana et sentiràs més alegre i positiu i afrontaràs millor la tornada a la rutina. Sembla que els Bessons esteu molt influïts per la música aquests dies i compartir els teus gustos musicals et portarà una sorpresa molt agradable. Un amic/ga et transmetrà sensació de benestar i alegria i suavitzarà les teves preocupacions. Bones vibracions amb Sagitari i Capricorn. Dia de sort: 1.

CRANC
Pot ser que aquesta setmana estiguis una mica inquiet/a i anímicament trasbalsat/da... intenta buscar el suport de les persones que t’estimen, t'ajudarà moltíssim. Estàs en un període d'enrenou emocional i hauries de vigilar no fer mal a una persona especial i que t'estima. Els estudis/feina t’aniran bé però si t’esforces una mica més, molt millor. Atent als teus somnis perquè et poden donar la clau d'alguna cosa que et preocupa. Dia de sort: 30.

LLEÓ
Intenta no deixar els problemes sense resoldre perquè estàs acumulant massa coses pendents i acabaràs la setmana molt estressat/da. Els Lleó però, teniu una molt bona setmana pel que fa a relacions personals, especialment amb els Escorpí amb qui hi haurà molta química. El teu caràcter emprenedor et pot portar a obtenir importants resultats, sobretot pel que fa a estudis o feina. Dia de sort: 28.

VERGE
Et sentiràs actiu i creatiu en la feina i estudis, estaràs especialment brillant! T'has de prendre més seriosament el tema de l'alimentació i vigila la teva salut, sembla que està una mica dèbil. Els teus canvis d’humor poden dificultar la comunicació amb el teu entorn i pot ser que et sentis confús perquè no saps com enfocar un assumpte que t'interessa. No prenguis decisions sobre la marxa i espera a sentir-te més lúcid per no equivocar-te. Dia de sort: 1.

BALANÇA
Sembla que aquesta serà una setmana d’oportunitats, se t'obren moltes portes, tant professionalment com en l'àmbit personal. Intenta ser una mica més obert i no tancar-te a noves amistats. Notaràs bones energies amb Balança i Aquari. No donis tantes voltes als teus sentiments, deixa’t portar pel que et diu el cor! Dia de sort: 28.

ESCORPÍ
Tindràs molta sort aquesta setmana pel que fa a estudis i feina i la teva nova rutina t’aportarà molts beneficis! Intenta ser més proper amb alguns amics perquè  t'estàs allunyant una mica del teu entorn social. És un bon moment perquè comencis a oblidar les enemistats i ressentiments. Aquests dies tindràs les emocions a flor de pell i has d'anar amb compte a l'hora de prendre decisions, sobretot si no les has meditat amb calma. Dia de sort: 29.


SAGITARI
És el moment de tenir una conversa seriosa amb una persona molt propera, tot indica que la situació anirà bé però que més endavant tornarà a sorgir el tema. Tindràs sort amb els estudis i/o la feina, resultat de l'esforç que hi estàs posant. Vés amb compte amb les teves despeses! És un bon moment per a conèixer gent nova i iniciar relacions d'amistat que poden convertir-se en alguna cosa més. Bones energies amb Taure i Verge. Dia de sort: 29.

CAPRICORN
Capricorn, aquesta setmana comença amb sorpreses molt gratificants, amb respostes que feia temps que esperaves. La teva salut, últimament una mica dèbil, dependrà molt del teu equilibri i benestar entre cos i ment. Busca estones per estar sol i reflexionar. Són dies favorables per enamorar-te i ser correspost. Tens sort amb les relacions personals, especialment amb Taure i Lleó. Dia de la sort: 1.

AQUARI
Aquesta setmana pots sentir que es retarda alguna cosa que ja creies tenir a l'abast de la mà, però si no abandones i segueixes insistint podràs aconseguir-ho, encara que no sigui en els terminis previstos. No et podràs treure del cap un tema però has d’intentar no obsessionar-te perquè s’està convertint en el nucli de la teva vida i això no pot ser! Aprofita les teves qualitats de saber escoltar i aconsellar perquè més d'un amic et necessita. Bones vibracions amb Peixos i Aquari. Dia de la sort: 28.

PEIXOS
És moment de canvis positius, t’arriben noves oportunitats però tot ha de sortir de dins teu, perquè acabi funcionant, ho has de voler de veritat. Estàs enamoradís/a i amb moltes ganes que et mimin i et regalin paraules boniques. Has començat l'any amb més autoestima i això és molt bo, segueix així! Atent però, perquè els teus èxits poden despertar enveges i no seria gens estrany que intentessin fer-te la traveta! El color blanc et portarà bones energies. Dia de la sort: 27.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: