Logotip de Adolescents.cat

La reacció de Behati Prinsloo després que sortissin a la llum les suposades infidelitats d'Adam Levine, la seva parella

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
La setmana passada la tiktoker Sumner Stroh, la humorista de nom artístic Maryka i una noia anomenada Alyson Rosef van acusar Adam Levine de coquetejar amb elles, i fins i tot anar més enllà, durant aquests últims anys.

Cal recordar que el cantant de Maroon 5 està casat amb la model Behati Prinsloo, mare de les seves dues filles i embarassada del tercer, des del 2014. És per això que moltes persones es pregunten com li està afectant tota aquesta situació.

 
@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

De moment ella ha preferit no fer declaracions, però una amiga seva ha explicat a E-News, que la model està "molt cabrejada". Tot i això, es creu Adam Levine, el qual va admetre haver "travessat certes línies", però va negar haver tingut sexe amb cap altre dona.


"La Behati està molt cabrejada, però el creu quan diu que no va tenir cap aventura. Han estat junts tot aquest temps. Sent que estan feliçment casats i s'ha sorprès en descobrir el que estava passant a la seva esquena", ha assegurat l'amiga de la model.

En aquest sentit, també ha assegurat que estan fent tot el possible "per millorar les coses", ja que cap dels dos vol que tot això acabi en divorci.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: