Logotip de Adolescents.cat

Aquests famosos streamers confirmen la seva ruptura

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 06:00
Després de molts rumors, The Grefg i Gemita han confirmat la seva ruptura. La parella de streamers ha volgut compartir la seva decisió en un directe a Twitch i han afirmat que ja fa diversos mesos que estan separats.

"La gent és molt pesada. Sou tots molt pesats, estem tots fins la p*** de tot i òbviament ha hagut de passar un temps perquè vinguem aquí i us donem una explicació", va començar explicant David Cánovas. I és que la parella es queixava de la intimidació que han estat rebent per part dels seus seguidors des de fa uns mesos.


Gemita va començar dient que "les persones que són públiques i decideixen fer la seva relació pública és perquè volen i no li deuen a ningú explicar res de la seva vida privada". "Crec que hi ha un petit error en molta gent que es creu amb el dret de saber-ho tot sobre la persona que té davant de la càmera. Nosaltres ensenyem el que volem, quan volem i quan ho veiem oportú", va justificar la creadora de contingut.
 
@todo.twitch Respuesta a @MartinChinXD71 ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 #grefg #gemita ♬ Another Love - Tom Odell

El streamer va admetre que entén la demanda d'una explicació per part dels seus seguidors, ja que es crea un "vincle" amb l'audiència. Tot i això, va deixar clar que existeixen uns límits: "El problema és que es vol assabentar de tot. Jo entenc que totes les persones som més o menys salsejants. Volem saber-ho tot, si estan junts, si han trencat... Però moltes vegades sí que hauríem de posar límits i deixar que aquestes persones a qui seguim expliquin el que vulguin", va concloure.

Finalment, Gemita va aclarir que no ha passat res dolent entre ells i que el més desagradable ha estat haver hagut de llegir comentaris on se l'acusava de ser infidel. "El que ha passat és el que passa amb moltes parelles: que la relació s'ha refredat, ens hem distanciat i ha arribat un moment en què volíem coses diferents".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: