Logotip de Adolescents.cat

Dues posicions senzilles que t'ajudaran a incrementar el plaer

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 11:35
Hi ha posicions senzilles que podem ajudar a incrementar el plaer sense massa esforç. Us en portem algunes:
[intext]

La taula de surf


Es recomana practicar aquesta postura al llit per fer-la més còmode i plaent. La idea és que la persona que ha de ser penetrada es col·loqui a sota, amb les cames juntes, i amb la panxa tocant el matalàs. L'altre s'ha de col·locar al damunt, primer assegut perquè la penetració sigui més senzilla. Després si ho vol, es pot estirar perquè els moviments siguin més profunds i intensos. També es pot practicar amb penetració anal o utilitzant una joguina sexual.

kissing black and white GIF

La balança/h3]
Totes dues persones han de posar-se una al costat de l'altra amb les cames entrecreuades, però amb els genitals en contacte constant. Des d'aquesta posició, es donen suport als braços per darrere del cap i s'inclina la pelvis cap endavant perquè es creï una corba en portar el cos lleugerament cap endarrere, així, en la penetració s'estimularà el clítoris i també l'home podrà gaudir la profunditat d'aquest moviment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: