Logotip de Adolescents.cat

Shakira parla per primera vegada sobre la ruptura amb Gerard Piqué

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 10:25
Han passat tres mesos des que es va fer pública la separació de Gerard Piqué i Shakira després de 12 anys de relació i dos fills en comú. La cantant, que no havia volgut parlar del tema fins ara, ha decidit sincerar-se en una entrevista a Elle on ha explicat com està vivint aquesta etapa, que defineix com "la més fosca de la seva vida".

El seu pare, el seu principal suport


Quan les coses van començar a anar malament entre Shakira i Piqué, William Mebarak Chadid es va traslladar a Barcelona per ajudar la seva filla. Lamentablement, les coses no van sortir com estava planejat i el pare de Shakira va patir dues caigudes que el van obligar a anar a l'hospital i a estar en repòs.

"Va venir a Barcelona quan es va assabentar de la meva crisi familiar, però després va caure i va haver de sotmetre's a una cirurgia cerebral. Una setmana després va caure de nou i es va trencar diversos ossos de la cara", explica l'artista.
[noinext]

L'etapa més fosca


Shakira no té por de mostrar els seus sentiments i de confessar que aquesta és "l'etapa més fosca de la seva vida".

En aquest sentit, remarca que quan es va separar de Piqué ho va passar molt malament. "Només volia quedar-me al llit, abraçada als meus fills. Però havia d'aixecar-me, gravar un vídeo i complir amb les meves obligacions" recorda. I afegeix: "Vaig posar tot el que tenia en aquesta relació i en la meva família. Vaig posar la meva carrera en segon pla i vaig venir a Espanya perquè el Gerard pogués jugar al futbol i guanyar títols. I va ser un acte d'amor".

"Per a aquelles dones que, com jo, creuen en el gran somni de tenir una família per sempre, veure aquest somni trencat o fet trossets és probablement una de les coses més doloroses per les quals pots passar", conclou.

La música com a teràpia


En l'entrevista, Shakira deixa clar que la música li està servint de "teràpia"."En el meu cas crec que escriure música és com anar al psiquiatre, només que més barat. Simplement, m'ajuda a processar les meves emocions i a donar-los sentit. I m'ajuda a sanar. Crec que és la millor medicina, juntament amb l'amor de la meva família i els meus fills".

La cantant també deixa clar que "tot el que sento, tot el que visc, es reflecteix en les lletres que escric, en els vídeos que faig". Per tant, els versos de Te Felicito, el seu duo amb Rauw Alejandro, podrien estar inspirats en la situació que estava vivint amb Piqué.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: