Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 22 de setembre

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 08:19


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz


ÀRIES
Avui tindràs la teva ment centrada en la teva vida sentimental. Et tocarà resoldre un problema que et genera certa tristesa i que no t'està sent fàcil d'acceptar i afrontar. Saps ha arribat el moment de pronunciar-te de no deixar passar més les coses. Vigila amb els signes d'Aire.

TAURE
Avui serà un dia favorable pel que fa a les relacions. Establiràs o enfortiràs vincles que seran molt importants per a tu en els pròxims mesos. Ara bé, has de vigilar en el terreny acadèmic o laboral perquè els teus decuits i la teva poca implicació podrien tenir conseqüències més greus de les que creus.

BESSONS
Evita comparar-te amb altres persones i pensa que cadascú té el seu ritme i el seu temps, si no acabaràs frustrat. Últimament estàs posant per davant els desitjos i els gustos de les altres persones i t'estàs oblidant de tu mateix per intentar apropar-te a algú que admires. Ara bé, realment val la pena? En el fons ja saps la resposta.

CRANC
Vigila perquè al teu entorn hi ha persones que no saben ser discretes. De vegades et desfogues sense pensar massa què dius i les teves paraules se't podrien acabar girant en contra. Ves molt amb compte a l'hora de parlar amb persones amb qui no confies totalment. Bones energies amb els signes d'aigua.

LLEO
Lluna es trobarà amb Leo i tindràs la intuïció molt desperta. Sentiràs que se t'aclareixen certs dubtes i tindràs la necessitat de tenir una conversa amb algú. Segueix el teu instint i confia en tu mateix. Tindràs una tensió que et costarà d'entendre amb un signe de foc.

VERGE
Hi ha coses que no podem controlar i no val la pena que hi penses més. Enfoca't en allò que pots fer per canviar les coses. La teva actitud és clau i últimament estàs tenint un comportament derrotista que no t'afavoreix. Escolta els consells dels teus amics/gues propers i comença a canviar certs hàbits.

BALANÇA
Avui serà un dia ple d'alts i baixos per culpa d'una persona que es dedicarà a posar-te obstacles. Potser no ho fa de manera voluntària, així que no t'ho prenguis a la valenta. Procura esquivar com puguis els imprevistos i complicacions que vagin sorgint i sobretot, no et donis per vençut. Tindràs l'ajuda incondicional d'un signe d'aire.

ESCORPÍ
Els astres et protegeixen i t'ajuden en aquests moments. Avui podràs tirar endavant amb èxit un projecte que estava encallat i que et feia preocupar. En el terreny amorós, recuperaràs la teva energia i entusiasme i això farà que aquella persona et torni a mirar de manera especial. Bona energia amb els Peixos.

SAGITARI
A vegades ens veiem obligats a fer sacrificis o renunciar a coses importants i avui et trobaràs en aquesta situació. Malgrat tot, serà un bon dia per a tu i les coses sortiran millor del que esperaves. La teva actitud despertarà l'admiració de més d'una persona i t'ho faran saber.

CAPRICORN
Avui hauràs de mostrar la teva part més positiva si vols ajudar a tirar endavant a algú. Tens una gran habilitat per resoldre conflictes, però de vegades ets massa racional i oblides la part més emocional. Demostra-li a aquella persona que t'importa i que no et faci por verbalitzar-ho amb paraules. És el que necessita.

AQUARI
Sents que tens molta energia negativa al teu voltant i que hi ha algunes persones que no t'aporten el que a tu t'agradaria. Tot això farà que et plategis fer un canvi o un gir en la teva vida per tal de poder alliberar-te d'alguns lligams. No et sentis culpable perquè estàs actuant d'acord amb el que sents.

PEIXOS
Has d'anar amb compte amb les discussions. Estàs molt nerviós per culpa de l'estrès al qual estàs sotmès i això fa que no pensis amb claredat abans de dir les coses. Et convé allunyar-te de les tensions i envoltar-te de les persones que t'aportin pau. Et toca pensar en tu i mirar pel teu bé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: