Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 24 i 25 de setembre

per Adolescents.cat, el 24 de setembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.



 

Versió sense playbuzz

Àries: Aquest cap de setmana els Àries us notareu més atrevits i això us pot portar una sorpresa positiva. Els teus amics seran grans aliats i viuràs bons moments. Viu les teves emocions amb més naturalitat i dóna-li sortida als teus sentiments bojos, a aquests impulsos que sols reprimir. L'important és que creguis en tu, i així les teves possibilitats d'èxit es multiplicaran. Moment de la sort: diumenge al matí.

Taure: Aquest cap de setmana els Taure teniu molta sort amb l’amor, no només de parella sinó en general. La teva manera de ser, divertida i espontània, atraurà als que t'envolten. Aquest cap de setmana et sentiràs tan apassionat i diràs el que penses amb tanta convicció que convenceràs a qualsevol. Moment de la sort: diumenge a la tarda.

Bessons: T'espera un cap de setmana amb alguns alts i baixos emocionals que et faran parar boig. Intenta conservar la calma i no ser impulsiu. Pot ser que notis tensió en l'ambient, sobretot a l'hora de comunicar-te. Intenta mesurar les conseqüències de les teves paraules i reflexiona abans de parlar perquè la imprudència pot complicar-te la vida. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

Cranc: No tinguis por de dir veritats a la cara, ha arribat el moment d’enfrontar-te a una cosa que has anat ajornant. Encara que et preocupi alguna cosa, segueix endavant perquè la sort no t'abandonarà. Prepara't per viure dos dies plens de moments inoblidables! Moment de la sort: dissabte al matí.

Lleó: Sembla que aquest cap de setmana per fi t’arriba una recompensa que estaves esperant. No miris enrere, que el passat, passat està i només aconseguiràs que la malenconia i la tristesa s'apoderin de tu. Ara és moment d'emprendre nous camins que poden fer-te feliç, sense deixar que pensaments negatius et condicionin! Bona sort amb les relacions personals, especialment amb Bessons i Lleó. Moment de la sort: dissabte al matí.

Verge: L’energia positiva que tindràs i el teu optimisme seran les claus que et permetran gaudir de la vida i en especial d'aquest cap de setmana. La comunicació serà una de les claus i seràs capaç de relacionar-te amb persones de les quals abans et separava un abisme. Aprofita aquesta oportunitat. Moment de la sort: diumenge a la nit.

Balança: Tria bé de qui t'envoltes i fes cas a la primera impressió, fes cas del teu sisè sentit que rarament s'equivoca. Aquest cap de setmana tindràs un magnetisme tan especial que no et podran negar res. Pot passar una cosa que feia temps estaves esperant i que et farà molt feliç. Moment de la sort: diumenge al matí.

Escorpí: Vigila amb el que dius perquè una broma innocent es pot convertir en una discussió amb algú que estimes. En general però, viuràs un cap de setmana meravellós per oblidar-te dels problemes. Pot ser que hagis de assumir alguns canvis que espatllin els teus plans, però sabràs adaptar-te sobre la marxa i prendràs la iniciativa, sense esperar que ningú et marqui el full de ruta. La teva intuïció t'ajudarà a encertar. Moment de la sort: dissabte al matí.

Sagitari: Felicitats. T'enfrontaràs amb valor i decisió a les situacions que t'aclaparen i la teva força interior no permetrà que et deixis guanyar pel desànim. Aquest cap de setmana, la sort et somriu en l'amor, sobretot en el més fraternal. És un bon moment per demanar perdó o rectificar si creus que has estat injust amb algú que estimes. Moment de la sort: dissabte al matí.

Capricorn: Els Capricorn teniu un cap de setmana una mica estrany en què tindreu ganes de passar molt temps sols. Centra’t en tu mateix però estigues molt atent als senyals perquè hi ha una persona que t’està intentant dir alguna cosa important i l’estàs ignorant. Moment de la sort: diumenge al vespre.

Aquari: Intenta tenir paciència amb un amic que no ho està passant molt bé, ets el seu suport. T’arriba una petita recompensa que et farà feliç! La Lluna t'empeny a gaudir de noves emocions, la teva creativitat i capacitat d'empatitzar estaran molt potenciades, i gaudiràs de popularitat, encant, poder de seducció... Pren la iniciativa en els temes relacionats amb l'amor perquè triomfaràs! Moment de la sort: dissabte al matí.

Peixos: Has de deixar de preocupar-te per un tema que no et deixa tranquil, no ets feliç per culpa d’això i t’estàs amargant. Aquest cap de setmana el destí serà generós amb tu. Intenta ser-ho tu també amb el teu entorn més pròxim, cuida els gestos d'afecte i complicitat amb la teva família. Així potenciaràs també el teu benestar. Moment de la sort: dissabte a la tarda.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: