Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa cantant i actriu estrenarà un documental sobre la seva vida i la malaltia que pateix

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 06:00
Si ets fan de Selena Gómez segur que aquesta notícia t'agradarà. La cantant ha revelat quin és el seu projecte més important a nivell personal i es tracta del documental My Mind and Me, que s'estrenarà el pròxim 4 de novembre a AppleTV+.

La notícia ha vingut acompanyada d'un primer tràiler oficial on la protagonista és la respiració de l'artista, la qual s'ha vist afectada a causa del lupus, la malaltia que pateix des de l'any 2015 i que pot arribar a afectar el cor, la sang i els pulmons.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


"A vegades no ens duem bé i costa respirar... Però no canviaria la meva vida" deia la cantant a la mateixa publicació. El director d'aquest llargmetratge, Alek Keshishian, també ha volgut fer referència a la respiració de Selena i ha volgut agrair-li la lliçó que li ha donat durant el rodatge: "Gràcies, Selena, per ensenyar-me a respirar de nou".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: