Logotip de Adolescents.cat

Adam Levine respon les acusacions d'infidelitat

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 06:00
Adam Levine i la seva parella Behati Prinsloo tindran un tercer fill. Va ser ella mateixa qui ho va revelar fa pocs dies a través d'una publicació al seu Instagram. La bona notícia, però, va quedar eclipsada per les declaracions de la model i influencer Sumner Stroh la qual va confessar en un vídeo que havia estat l'amant del cantant de Maroon 5 durant tot aquest temps.

Ho va explicar a través del seu compte de TikTok i per suposadament demostrar-ho va mostrar els missatges que havia estat intercanviant amb el cantant a través d'Instagram.


En el vídeo, Sumner confessava haver-se sentit explotada per la situació i acusava el cantant de voler posar-li el seu nom al seu tercer fill: "Pregunta seriosa. Tindré un altre bebè i realment vull posar-li Sumner. Et sembla bé? Ho dic de veritat".
 
@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Però Adam Levine no ha trigat a respondre a la polèmica i ha afirmat que mai va ser infidel, però admet haver parlat d'una manera coqueta: "S'està parlant molt sobre mi en aquest moment i vull aclarir les coses. Vaig fer un mal judici quan vaig parlar amb algú que no fos la meva dona de QUALSEVOL forma coqueta".
 
@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

"No vaig tenir una aventura, però, vaig creuar la línia durant un període lamentable de la meva vida. En certs casos es va tornar inapropiat. He abordat això i he pres mesures proactives per posar-hi remei amb la meva família", ha confessat el cantant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: