Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 21 al 27 de setembre

per Redacció, el 21 de setembre de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
No li donis tantes voltes a les coses, no deixis que els pensaments negatius t’invadeixin en aquests moments. Vigila perquè el vincle que tens amb una persona comença a convertir-se en dependència. Consell: Anima’t i pensa en totes les coses bones que has viscut últimament. 

TAURE (3/5)
Si tens parella, hauràs d’evitar el drama i treballar molt més la part racional. Raona el perquè de la situació actual. Si no en tens, no dipositis totes les esperances en algú que no saps com actuarà. Consell: Ets una persona emocional però aquesta vegada hauràs de tocar més de peus a terra.

BESSONS (3/5)
Si segueixes el teu instint, t’adonaràs que hi ha una situació que has d’aclarir amb algú que has conegut fa poc. Val més no perdre el temps així que troba la manera d’expressar-li els teus sentiments o, si és el cas, la manca d’ells! Consell: La sinceritat et traurà un gran pes de sobre.

CRANC (3/5)
Tindràs ganes de centrar-te en les teves coses i estar sol/a. Es confirmaran alguns dels teus temors però si ho analitzes bé, t’adonaràs que és el millor moment per actuar i fer el pas que fa temps hauries d’haver fet. Consell: que el missatge sigui clar i no es pugui malinterpretar. 

LLEÓ (3/5)
Si tens parella, serà una setmana romàntica on les confessions i, si és el cas, les carícies, us uniran més que mai. Si estàs solter/a, t’adonaràs que realment sí que necessites el carinyo que sovint tu has refusat per por a enamorar-te. Consell: Posa-hi solució i parla amb aquella persona que t’agrada. 

VERGE (2/5)
Ets un cul inquiet i amb la pressió que has viscut aquests dies, has hagut d’estar molt a casa. Per això, hauràs de vigilar no explotar amb la gent que tens al teu voltant ni aprofitar aquesta situació per planejar noves venjances. Dia de la sort: Dimecres serà molt bon dia per propiciar l’amor. 

BALANÇA (4/5)
Tens algú molt a prop que t’estima i que t’ho demostra més del que et penses. Les relacions s’han de cuidar pels dos cantons i per això, i tal com està tot, troba la manera de demostrar-li que també és important per tu. Consell: Vigila perquè, sovint, l'enveja apareix quan menys ens ho esperem.  

ESCORPÍ (2/5)
No tot és negatiu aquests dies i precisament, tot el temps que estàs tenint per pensar i per dedicar-te a tu, està fent que t’adonis de les persones importants que tens al costat. Que això sigui una lliçó per confessar-li tot el que sents. Dia de la sort: Divendres i dilluns. 

SAGITARI (3/5)
Just el moment que estiguis més relaxat/da, el missatge d’algú que tenies oblidat et sobtarà. Pot ser una indirecta o un missatge directe però set remouran moltes coses. Hi ha algú proper que segurament, ja t’havia avisat que passaria… Connexió especial amb: Aquari i Taure. 

CAPRICORN (2/5)
Si tens parella, la comunicació serà clau aquesta setmana i la passió es podrà palpar. Gran moment per reforçar el vincle. Si estàs solter/a, hi ha una persona que t’agrada i per això, has d’aprofitar aquesta setmana per parlar-hi més del normal. Dia de la sort: molt bona setmana en general.

AQUARI (3/5)
Tot i que no estàs amb els ànims en el seu millor moment, et refaràs. Fa dies que algú proper t’ofereix la seva ajuda i consells, no els ignoris perquè ara mateix és el que més necessites. Consell: Treu l’energia d’on puguis però obliga’t a socialitzar-te molt més amb els teus.

PEIXOS (2/5)
La situació és delicada i moltes coses estan canviant. Segurament, per totes les hores que hi estàs pensant, aquesta setmana tindràs una conversa molt intensa que suposarà l’abans i el després en la relació que tens amb algú especial. Consell: Tot anirà bé si escoltes obertament el que et diuen.







 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: