Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 21 de setembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 





Versió sense playbuzz
Noia, 19 anys
La meva mare té un calaix amb consoladors i a vegades agafo algun i em masturbo amb ell. Després el netejo i el torno a guardar al seu lloc sense que ella ho sàpiga.

Noia, 15 anys
Últimament sempre que vaig d'excursió o de viatge amb l'escola escric una carta rotllo de comiat als meus pares i família per si em moro o desaparec. Si torno del viatge, l'estripo i la llenço. Ja sé que pot donar una mica de mal rotllo, però no m'agradaria marxar del món sense abans acomiadar-me i calmar als meus pares i tal.

Noi, 22 anys
Sóc un noi tímid i sempre m'han costat molt les relacions. Tinc 22 anys i el màxim que he fet amb una noia han sigut uns petons. Jo em considero bastant romàntic, simpàtic i atent, i des de petit sempre he volgut trobar algú especial, però vista la situació, cada cop ho veig més complicat. Ara espero poder trobar algú que em vulgui conèixer i ser més feliç.

Noia, 14 anys
A la meva festa d'aniversari vaig convidar a molts dels meus amics i vam dormir en tendes de campanya al meu jardí. Jo dormia amb la meva millor amiga i un amic que em posava massa. A la nit la meva millor amiga es va adormir i nosaltres ens vam quedar parlant i ens vam acabar liant i posant molt calents. Vam acabar anant cap a la piscina i vam fer-ho dins. Després vam tornar a la tenda i vam fer com si res, però l'endemà tots ho sabien i va ser molt incòmode, encara no sabem com es van adonar.

Noi, 17 anys
El professor de socials del meu insti està molt bo. La cosa és que a la classe em mira molt i a mi això em posa molt. Crec que vol alguna cosa amb mi perquè sempre em mira, em somriu, i em demana sempre coses a mi. Bua, la meva fantasia és liar-me amb ell.

Noia, 16 anys
Estic pillada de la meva millor amiga (ella no ho sap). El que passa és que ella em va explicant les seves històries amb nois i em demana consells i tal... jo l'aconsello i sempre li desitjo molta sort amb tot. I de mentre jo morint-me de ganes de menjar-li la boca :(

Noi, 15 anys
Hi havia un noi que acabava de conèixer i així en plan conya ens fèiem petons, ja que ell és hetero. A mi em va començar a agradar i m'he enamorat, encara que ell tot ho feia de broma. Bé, doncs un dia estàvem un grup d'amics a la casa d'un amic i ell em va començar a fer carícies pel penis. A dia d'avui mai ho hem parlat, ja que a ell no li agrado i ningú més ho sap.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: