Logotip de Adolescents.cat

TikTok estrena nova fució i hi ha polèmica

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 10:45
TikTok ha estrenat una nova funcionalitat. Es diu TikTok Now i està pensada per mostrar el nostre dia a dia amb els amics i amigues.

Quan s'activa aquesta opció, no només es grava el que tenim davant amb la càmera posterior, sinó que també s'enregistra el que veu la càmera selfie.

A més a més, aquesta nova funcionalitat proposa que gravem el vídeo en el moment en què rebem la notificació de TikTok Now. Un funcionament molt similar a l'app BeReal que ha causat polèmica. De fet, hi ha persones que ja han acusat directament TikTok de copiar-se d'aquesta aplicació de moda.

De moment TikTok Now només ha arribat als Estats Units, on es pot veure la nova icona en la part inferior de la pantalla. Això sí, aquesta nova funció, una vegada més, intentarà protegir els menors, ja que aquells que no hagin fet encara els 16 anys tindran aquesta opció limitada.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: