Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 de setembre

per Redacció, el 20 de setembre de 2022 a les 09:36


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz


ÀRIES
La setmana continuarà sent força complicada, amb problemes, tensions i obstacles que hauràs de superar sol/a. No perquè les persones del teu entorn no et puguin ajudar, sinó perquè les decisions només les pots prendre tu. Vigila amb els signes de Terra, perquè en transmetran malestar.

TAURE
Avui podries emportar-te un desengany. No et preocupis perquè al final aconseguiràs aclarir les coses. Tot i això, serà un dia d'alts i baixos i de sensacions contradictòries. Un signe d'aigua t'ajudarà i serà clau per descobrir la veritat.

BESSONS
Odies molt el sentiment d'impotència i avui t'enviarà aquesta sensació. Procura no capficar-te massa amb certes coses i passar pàgina. De vegades el millor que pots fer és mirar cap a un altre cantó. En l'amor són dies de reflexió.

CRANC
La influència de Mart farà que surtis de la teva zona de confort i et sentis més lluitador que mai. Això et farà afrontar un tema complicat de cara. Tot i que potser algú del teu entorn no es prengui massa bé el teu comportament, tu en el fons sabràs que estàs fent el correcte. En l'amor, comença una època d'il·lusions.

LLEÓ
Les paraules d'una persona amb qui estaves perdent el contacte et remouran sentiments. Tot i els dubtes que et puguin sorgir, al final del dia veuràs clar que no vols tornar enrere i que toca avançar. Escriure et pot anar bé per ordenar pensaments.

VERGE
No vulguis córrer i tingues paciència. Si et precipites podries prendre una molt mala decisió. En el terreny sentimental, et sents una mica esgotat. Si tens la sensació que la balança està desequilibrada i que hi ha més implicació per part teva, diga-ho. Callar només et portarà més problemes.

BALANÇA
Avui és possible que hagis de pagar les conseqüències d'una situació que tu no has provocat, però en la qual t'has vist involucrat. No et sentis culpable ni et resignis. Si ho parles aconseguiràs aclarir les coses. En l'amor podries guanyar estabilitat.

ESCORPÍ
Dones el millor de tu mateix en els moments més difícils. Avui superaràs un imprevist complicat i despertaràs l'admiració d'una persona propera. Accepta els seus elogis i no abaixis el cap. Has d'aprendre a escoltar també les teves coses bones. Tindràs molta connexió amb els Cranc.

SAGITARI
Avui serà un dia de sentiments oposats. Podries reconciliar-te o apropar-te de nou a algú amb qui hi havia hagut tensions. Per altra banda, però, una persona del teu entorn et farà sentir traït. Procura quedar-te amb les coses bones i deixa passar el temps. Ja estàs gestionant prou complicacions i no et convé sumar-ne de noves.

CAPRICORN
És un bon moment per a tu. Els errors t'ajudaran a dirigir millor els teus esforços i a dedicar-los a allò que més et convé. Segueix així i a finals de setmana podries començar a notar canvis importants. En l'amor, et reclamaran més atenció i no sabràs molt bé com gestionar-ho.

AQUARI
Escolta al teu sisè sentit. Et serà necessari a l'hora d'escollir entre els diferents camins que se't presenten. Sobretot no deixis que el passat influeixi en la teva decisió final. En l'amor et toca prendre la iniciativa i deixar de banda inseguretats que no et porten enlloc.

PEIXOS
S'aproximen canvis i has de prendre la iniciativa si vols que les coses vagin en la direcció que desitges. Si et quedes quiet, la situació podria agafar un rumb oposat al que vols. Pot ser que et sentis sol, però realment no et cal ningú a l'hora de prendre decisions.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: