Logotip de Adolescents.cat

Països amb prohibicions i lleis curioses sobre els objectes sexuals

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
Cada país té les seves pròpies lleis i cal tenir-les en compte i revisar-les abans d'anar-hi per evitar possibles sorpreses. A continuació us deixem alguns països que prohibeixen l'entrada de determinats objectes com ara joguines sexuals.

Malàisia

És un país islàmic que no permet entrar ''objectes obscens'' com les joguines sexuals. Si en un escàner de l'aeroport te'n detecten algun poden posar-te una multa o fins i tot pots arribar anar a la presó.


Maldives

Un altre lloc al qual no et pots emportar les teves joguines sexuals és Maldives. Si te'ls detecten te'ls confisquen, ja que aquests objectes són considerats com a pornografia i en aquest país està prohibida.

L'Aràbia Saudita

Com ja sabem les normes i lleis en aquest país són molt estrictes i està prohibida l'entrada de qualsevol objecte sexual, així com de revistes i vídeos per a adults.


Texas

En la majoria d'estats dels EUA és legal comprar i tenir joguines eròtiques. En alguns casos, però, les normes canvien. A Texas, per exemple, posseir més de cinc joguines sexuals està prohibit. Si et descobreixen, pots rebre una sanció.

Best Satisfyer Pro 2 GIFs | Gfycat

Vietnam

Quan arribes a les duanes del país et poden confiscar qualsevol objecte sexual, ja que la sexualitat és un tema tabú en la societat. Això sí, te'l guarden i te'l retornen quan te'n vas.

Suïssa

A Suïssa està prohibida l'entrada de qualsevol objecte sexual que estigui relacionat amb el sexe violent com ara els fuets o les cordes. El motiu? El sadomasoquisme està prohibit.
50 Shades Of Grey GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: