Logotip de Adolescents.cat

#TeachToker, professors que exposen els seus alumnes i els sexualitzen per guanyar popularitat

per Redacció, el 19 de setembre de 2022 a les 06:00
A TikTok hi ha molts professors que fan vídeos explicatius amb continguts d'algunes assignatures. Vídeos que poden ser molt útils a l'hora de repassar temàtiques abans d'un examen per exemple.

Ara bé, també hi ha professors que s'aprofiten de les imatges i dades dels seus alumnes per guanyar likes i reproduccions. De fet, fins i tot hi ha docents que es graven fent balls, més o menys sexualitzats, amb estudiants per ser més populars.


És el que es coneix com a #TeachToker. Aquest terme va ser utilitzat per primera vegada pel professor i pèrit judicial Pablo Duchement el qual exposa i denuncia aquesta pràctica a través de les seves xarxes socials.
 
En unes declaracions recollides per TV3, Pablo Duchement alerta dels perills d'aquest fenomen. I és que, la publicació de vídeos on alguns menors d'edat apareixen hipersexualitzats atrau depredadors sexuals. "Els depredadors sexuals infantils faran acte d'aparició, recopilaran totes les dades identificatives que els puguin ser útils per localitzar i/o agredir els petits", subratlla.

A través de Twitter, aquest professor recull –difuminant les imatges- alguns d'aquests vídeos i també mostra els comentaris que reben per conscienciar sobre els seus perills. En cas de trobar-nos amb un vídeo d'aquest estil, es recomana denunciar-lo a través de l'app i, si el cas és greu, posar-lo en coneixement de la policia.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: