Logotip de Adolescents.cat

Et cauen cabells a la tardor? El producte natural i "low cost" que et salvarà

per Adolescents.cat, el 18 de setembre de 2022 a les 08:08
És molt normal que durant la tardor ens caiguin més cabells, és per això que el final de l'estiu és un moment ideal per cuidar especialment la cabellera. Després de tot l'estiu de sal del mar, clor i exposició al sol, els cabells també estan més secs. Així que anota bé aquest producte natural i "low cost" perquè no només evita la caiguda dels cabells, sinó que també els hidrata i els protegeix!

Es tracta de l'oli de ricí, una planta amb propietats excel·lents per als cabells però també per a la pell, les pestanyes i les ungles ja que hidrata i reforça.

Com l'has d'aplicar als cabells? Es recomana que un parell de cops per setmana et posis oli a les mans i et facis un massatge al cuir cabellut. Llavors emboliques els cabells amb una tovallola i deixes actuar l'oli una o vàries hores o inclús tota la nit si vols.

També pots aplicar-te'l amb els dits a les pestanyes i les celles per reforçar-les i que creixin una mica!

Aquí et deixem algunes marques:

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: