Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 15 de setembre

per Redacció, el 15 de setembre de 2022 a les 09:10


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz


ÀRIES
Algú t’està mostrant una cara que no t’agrada. Fes-li saber i deixa clar que no estàs d’acord amb ell/a ni amb la seva actitud. No tinguis remordiments, perquè no has fet res malament. 

TAURE
Avui algú t’explicarà una situació que està vivint que desconeixies totalment. Aprendràs molt de la seva experiència i les seves paraules seran més valuoses del que et penses. Escolta bé i no miris cap a un altre cantó.

BESSONS
Potser no esperaves que una persona que aprecies reaccionés com ha reaccionat, però no ho paguis amb la resta. Parla-ho sense dubtar-ho i tot quedarà en una anècdota sense gaire importància.

CRANC
Potencia les teves habilitats i millora. Ningú aconsegueix les coses sense esforç, així que et toca treballar encara que et faci mandra. Saps el que vols i això juga a favor teu. Aprofita-ho.

LLEÓ
Estàs estudiant diferents possibilitats i no saps per quina decidir-te. El més important és que et facis cas a tu mateix. Tria allò que et faci feliç i t’ompli. Rebràs el suport inesperat d’una persona.

VERGE
Cada cop tens més clar allò que vols i allò que no vols a la teva vida. Avui actuaràs segons els teus valors i prioritats. No et resultarà fàcil, però et sentiràs satisfet d’haver estat coherent. A algú del teu entorn potser no li agradarà la teva actuació. Deixa que es refredin les coses abans de tenir-hi una conversa.

BALANÇA
El canvi d’estació no està sent fàcil per tu. Et sents més desanimat i amb més energia. Tranquil, perquè és una etapa que passarà. Cuida’t a tu mateix i fes coses que t’omplin. Quedar-te a casa, no ajudarà.

ESCORPÍ
Avui et posaran a prova i te'n sortiràs bé. La teva manera d’actuar t’aproparà més a una persona amb la qual no havies connectat fins ara. Això et retornarà la il·lusió i et farà estar més positiu.

SAGITARI
Persones que havien estat oposant-se a tu, avui et donaran la raó, encara que potser no ho faran de manera evident. Tindràs clar que el teu criteri era l’encertat i et sentiràs orgullós de tu mateix. Ves amb compte, però, a l’hora de mostrar-ho o podries semblar preopotent.

CAPRICON
Tindràs un dia molt intens on sentiràs que no paren de demanar-te coses. Potser tindràs algun moment d’estrès, però en general gaudiràs del dia. T’encanta estar actiu i que comptin amb tu. Tens bones connexions amb els signes de terra.

AQUARI
Hauràs de deixar enrere el mal moment que vas viure amb algú si vols seguir avançant. No pots allunyar-te de tothom per una situació que ja forma part del passat. Reflexiona i si cal, comença a fer certes coses de manera diferent.

PEIXOS
Sents que algú del teu entorn no t’està dient la veritat. Si no pots reprimir aquesta curiositat, almenys, intenta descobrir les coses amb subtilesa. Vigila, però, perquè és un joc perillós.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: