Logotip de Adolescents.cat

Aquest actor marxa de Twitter després de ser acusat de fer queerbaiting

per Redacció, el 16 de setembre de 2022 a les 06:00
El queerbaiting és la pràctica de suggerir, però després no representar, una relació romàntica homosexual entre personatges de ficció, principalment al cine o a la televisió.

Kit Connor, un dels protagonistes de la sèrie 'Heartstopper', ha estat acusat de queerbaiting arran d'un vídeo on apareix agafat de la mà amb l'actriu Maria Reficco. I és que sembla que als seguidors de la sèrie no els ha fet gaire gràcia que una de les icones pel col·lectiu LGTBIQ+ hagi aparegut acompanyat d'una noia.

 

L'actor s'ha pronunciat diverses vegades a favor dels drets de les persones LGTBIQ+, però mai ha parlat obertament de la seva sexualitat. En una entrevista al podcast 'Reign' va confessar el següent: "Jo em sento perfectament segur i còmode amb la meva sexualitat, però no en sento la necessitat, no sóc gaire d'etiquetes i coses d'aquestes. No sóc molt d'això i no sento que m'hagi d'etiquetar, sobretot no públicament".
 
Finalment, l'actor ha decidit esborrar l'app de Twitter del seu mòbil a causa dels milers de comentaris que ha rebut respecte al vídeo. Cal tenir present que no s'ha confirmat que tinguin una relació i que, de totes maneres, existeix la possibilitat que l'actor sigui bisexual.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: